PHP FEJLESZTŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Középfokú tanfolyam

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

PHP FEJLESZTŐK FIGYELEM!

Rendelkezel PHP ismeretekkel?
Szívesen dolgoznál egy olyan vállalatnál, amely nagy látogatottságú oldalakat fejleszt, így a munkád számos emberhez elérhet?
Úgy gondolod, kiemelten kreatív, lendületes és jó munkamorállal rendelkező személy vagy?

Ha minden kérdésre igennel feleltél, JELENTKEZZ, hiszen téged keresünk! :)

PÁLYAKEZDŐK JELENTKEZÉSÉT IS VÁRJUK!

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Pest megye

Partnerünk egy nemzetközi hátterű vállalat hazai cégcsoportja, akik fizetéstechnikai szolgáltatásokat nyújtanak globális szinten partnereik számára. Céljuk, hogy összekapcsolják a valós igényeket az intelligens digitális megoldásokkal, segítve ügyfeleiket a különféle iparágakban. Saját fejlesztésű banki tranzakciós megoldásuk segítségével hatékony és biztonságos megoldásokat biztosítanak a nemzetközi és a hazai vállalatok számára. Jelenleg 28 fő kolléga dolgozik budapesti központjukban, bővítés miatt keressük számukra az új munkatársat SZOFTVERMÉRNÖK pozícióba.

A hirdetés lejár 7 nap múlva
INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Budapest

Ügyfelünk egy több, mint 10 éve működő, informatikai szolgáltató cég. Extrém terhelésű rendszereket fejlesztenek és üzemeltetnek. Bővülő csapatukba keresünk most a következő pozícióba szakembert: PHP FEJLESZTŐ (WORDPRESS TAPASZTALATTAL)

A hirdetés lejár 10 nap múlva
INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Pest megye

Megbízónk dinamikusan fejlődő szoftverfejlesztő cég. Webes és mobil technológiák szakértői, akikből több, mint 10 év után sem fogyott ki a vágy az új dolgok felfedezése és kipróbálása iránt. Készítenek weboldalt, mobil applikációt, saját terméket. A megnövekedett megkeresések miatt szeretnének most bővülni és a csapatukba felvenni egy motivált medior szinten jártas JAVA FEJLESZTŐ kollégát. TELJES VAGY 6 ÓRÁS RÉSZMUNKAIDŐBEN - ALKALMAZOTTI ÉS VÁLLALKOZÓI JOGVISZONYBAN IS EGYARÁNT!

A hirdetés lejár 21 nap múlva