JAVA FEJLESZTŐ (TELEKOMMUNIKÁCIÓS SZEKTOR)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Ügyfelünk osztrák telekommunikációs és IT startup cég, amely 2013 - ban alakult és Ausztriában a TOP5 mobilszolgáltató cég közé tartozik.
Miután naponta több száz új felhasználóval bővül ügyfélkörük, ezért a telekommunikációs szolgáltatást végző technikai rendszer teljesítményét szeretnék fenntartani és folyamatosan emelni.
A rendszer elég összetett, számos külső interface- el működik és fejlesztését egy 4 fős senior szakembergárda látja el, amelynek bővítésére keresünk most új kollégát az alábbi pozícióba:

JAVA FEJLESZTŐ

Az új munkatárs a saját fejlesztésű ÜZLETVITELI TÁMOGATÓ rendszer folyamatos fejlesztését fogja ellátni.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Budapest

Szeretnél 4G, 5G K+F területen dologozni a legfrissebb technológiákat használva C++-ban fejlesztve? Részt venni nagyszabású nemzetközi projekteken? Parnetrünk komplex mérnöki szolgáltatásokat nyújtó skandináv vállalat, fejlesztéseik az utóbbi években folyamatosak, ezért a mérnöki csapat C++ tapasztalattal rendelkező fejlesztő kollégát keres. Fő tevékenységük a szoftverfejlesztés, az információtervezés és az információmenedzsment. Akalmazott technológiák: C++, Linux környezet, Agile, DevOps.

A hirdetés lejár 7 nap múlva
MÉRNÖKI / MŰSZAKI TERÜLETEK | Külföld / Európa

Megbízónk a világ egyik vezető integrált távközlési vállalata. Jelen vannak több mint 50 országban és körülbelül 211 000 alkalmazottal rendelkeznek az egész világon. Jelenleg bővülő csapatukban keresünk Székelyundarhelyre ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÓ ÉS BESZERZÉSI MÉRNÖK munkatársat.

A hirdetés lejár 25 nap múlva