VILLAMOS FEJLESZTŐMÉRNÖK

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: GYÁRTÁS / TERMELÉS

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Szakmunkás / Egyéb szakiskola Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Villamos fejlesztőként új kihívást keresel? Meguntad a rutinszerű feladatokat és személyre szabott, egyedi termékekkel szeretnél foglalkozni? Nyitott vagy a folyamatos fejlődésre, és az általad fejlesztett termékek tesztelésére?

25 éve fennálló, Nívó díjas partnerünk hitvallása, hogy a villamos ipari beruházásoknál a megbízható szaktudás, a hibátlanul lebonyolított kivitelezés és az innovatív technológiák alkalmazása együtt jelentik a siker kulcsát. Legfontosabb számukra a profizmus, legyen szó villamos kivitelezésről, tanácsadásról, tervezésről, karbantartásról vagy elosztó-berendezések gyártásáról.

Egy újonnan, de gyorsan fejlődő üzletág sikerében vehetsz most részt te is, ahol izgalmas kihívások várnak rád. Ha kisujjadban vagy az erősáram és egy gyengeáramú specialistával megérted a közös hangot, valamint ha nem csak a fejlesztés, de a tesztelés is érdekel, akkor ez a lehetőség rád vár! Jelentkezz!


Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

GYÁRTÁS / TERMELÉS | Budapest

# altiumdesigner # beágyazottC # ARM Műszaki területen működő nagyvállalat, robottechnológiával, illetve prototípus tervezéssel és gyártással foglalkozó fejlesztési részlege számára keresünk budapesti munkavégzéssel, az alábbi pozícióba munkatársat: beágyazott rendszerekhez SZOFTVERFEJLESZTŐ MÉRNÖK (VILLAMOSMÉRNÖK)

A hirdetés lejár 14 nap múlva