FULL STACK JAVA FEJLESZTŐ (SENIOR VAGY MEDIOR)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Informatika / Telekommunikáció

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Felsőfokú tanfolyam Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, akik energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak.
Szakértő csapatuk folyamatosan bővül, a gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítják megoldásaikat itthon, illetve nemzetközi szinten is.
 
Miért izgalmas ez a terület?
Mert ebben a szektorban örökké változatos és kihívást jelentős problémák várnak arra, hogy megoldhasd őket - hatalmas adatmennyiségek, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok, és persze a magas rendelkezésre állást is biztosítani kell a felhasználók számára!
 
Agilis környezetben működő budapesti csapatukba keresünk most új senior szaktudású kollégát az alábbi pozícióba:
 
FULL STACK JAVA FEJLESZTŐ (SENIOR VAGY MEDIOR) 
A csapatok 4 fejlesztőből, 1 üzleti elemzőből és 1 tesztelőből állnak - a csapatok törekednek az egyszerű megoldásokra, a fő cél a felhasználóbarát energetikai piaci szoftverek fejlesztése alapos tervezéssel és átgondolt kivitelezéssel.
 
 
Használt technológiák:
 • Spring Framework (Boot, Cloud, Data, Security)
 • JPA, Hibernate
 • JUnit, Mockito
 • SQL (leginkább Oracle és MySQL),
 • REST, SOAP, Messaging (Apache Kafka)
 • Angular, TypeScript
 
Feladatok:
 • Önálló fejlesztési feladatok (tervezés, fejlesztés, tesztelés támogatása) Java nyelven és agilis környezetben
 • Hibakeresés, optimalizálás, hibák javítása
 • Új rendszerek fejlesztése, illetve a meglévő rendszerek továbbfejlesztése

Téged keresünk a csapatukba, ha:

 • nem riadsz vissza a konténerektől, az elosztott rendszerektől és az adatbázisoktól
 • nyitott vagy az új technológiákra
 • törekedsz az egyszerű megoldásokra
 • követed a clean code alapelveit
 
Elvárások:
 • Legalább 3 év Java fejlesztői tapasztalat, és a fenti bevezető részben olvasható technológiákban jártasság
 • Társalgási szintű angol nyelvtudás
 • Agilis környezetben szerzett tapasztalat
 
Amit ők kínálnak:
 • Alapbéren felül éves n. 160.000 Ft-os cafeteria
 • Egyéni képzési keret biztosítása
 
Munkavégzés helye:
 • Budapest, 13. kerület

Amennyiben a pozíció felkeltette az érdeklődésed, úgy várjuk magyar nyelvű önéletrajzodat!

Alkalmazotti és vállalkozói státusz egyaránt megoldható!

Hasonló pozíciók

Informatika / Telekommunikáció | Külföld

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, akik energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak. Szakértő csapatuk folyamatosan bővül, a gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítják megoldásaikat itthon, illetve nemzetközi szinten is. Miért izgalmas ez a terület? Mert ebben a szektorban örökké változatos és kihívást jelentős problémák várnak arra, hogy megoldhasd őket - hatalmas adatmennyiségek, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok, és persze a magas rendelkezésre állást is biztosítani kell a felhasználók számára! Pont a nemzetközi bővülés apropóján hoztak létre egy új fejlesztési központot Szabadkán, ahol jelenleg 5 fejlesztő és 1 tesztelő kolléga dolgozik a rendszerek fejlesztésén agilis környezetben. Az ő élükre keresünk most egy új kollégát az alábbi pozícióba: VEZETŐ JAVA FEJLESZTŐ Használt technológiák: - Spring Framework (Boot, Cloud, Data, Security), - JPA, Hibernate - JUnit, Mockito - SQL (leginkább Oracle és MySQL), - REST, SOAP, Messaging (Apache Kafka), - Angular, TypeScript Téged keresünk a csapatukba, ha nem riadsz vissza a konténerektől, az elosztott rendszerektől és az adatbázisoktól, nyitott vagy az új technológiákra, törekedsz az egyszerű megoldásokra, követed a clean code alapelveit!

A hirdetés lejár 41 nap múlva
Informatika / Telekommunikáció | Budapest

Ügyfelünk egy komplex mérnöki szolgáltatásokat nyújtó skandináv vállalat. Fő tevékenységük a szoftverfejlesztés, az információtervezés és az információmenedzsment. 120 fős budapesti csapatuk, a cég 2001-es megalakulása óta a világ legnagyobb K+F vállalatainak vált megbízható partnerévé. A vállalat a 11 országban működő, több mint 3 300 főt foglalkoztató vállalatcsoport tagja. Szoftverfejlesztőik a legújabb technológiák segítségével támogatják a partnereiknél folyó K+F munkát. Dinamikus, fiatal műszaki csapattal dolgoznak, NAGYSZERŰ KÖRNYEZETBEN „NEM MINDENNAPI” MUNKAKÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. A feladatok nem egyhangúak, folyamatosan ÉLVONALBELI technológiákkal dolgoznak, világpiacon vezető partnerekkel, külföldi kollégákkal kooperálva. A fejlesztések az utóbbi években folyamatosak, ezért a mérnöki csapat bővülése sem áll meg az év folyamán, MEDIOR JAVA FEJLESZTŐ kollégát keresünk számukra.

A hirdetés lejár 27 nap múlva
Informatika / Telekommunikáció | Külföld / Európa

Szeretnéd karrierutad egy olyan területen folytatni, ahol egy remek csapat vezetőjeként összetett adatmodellekkel, komplex algoritmusokkal tűzdelt, mindig változatos és szakmai kihívást jelentő feladatok várnak Rád? Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, mely energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkozik. A gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítja megoldásait itthon, illetve nemzetközi porondon. A közelmúltban Szabadkán új fejlesztési központot létesítettek, az ottani, agilis környezetben dolgozó 5 fejlesztő és 1 tesztelő kolléga pedig várja VEZETŐ JAVA FEJLESZTŐ-jét

A hirdetés lejár 41 nap múlva