KERESKEDELMI ADMINISZTRÁTOR

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye

Munkaterület: ADMINISZTRÁCIÓ / IRODAI MUNKA

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Szakközépiskola

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Alapfok szóban és írásban

Prémium kategóriájú élelmiszerek kizárólagos, hazai értékesítésével foglalkozó, magyar tulajdonú kereskedelmi vállalat

KERESKEDELMI ADMINISZTRÁTOR

munkatársat keres, több éve sikeresen működő, jelentős szakmai készültséggel és tapasztalattal rendelkező csapatába, Mogyoródra.

Ha sikeres vagy az ügyintézésben és adminisztrációban, szeretsz kapcsolatot tartani és teljes mértékben felelősséget vállalni a kezed alá tartozó terület adminisztrációjáért, akkor jelentkezz!

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Pest megye

Megbízónk osztrák tulajdonú, Európa egyik vezető gyümölcsfeldolgozó, gyümölcslégyártó és forgalmazó vállalatcsoportja. Céljaik elérésében a folyamatos technológiai fejlesztés mellett munkatársaik szaktudására, tapasztalatára támaszkodnak. A cégcsoport magyarországi leányvállalata dinamikusan fejlődő, fiatalos csapatába keresünk új munkatársat ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÓ SPECIALISTA pozícióba. Szeretnél nap mint nap gyümölcsöző csapatszellemben dolgozni egy nagy múltú, stabil, multinacionális vállalatnál? Imádsz az excelben tevékenykedni és nem okoz problémát a makrók használata sem? Szeretnél egy új CRM rendszer bevezetésében részt venni? Ez a lehetőség Rád vár!

A hirdetés lejár 12 nap múlva
ADMINISZTRÁCIÓ / IRODAI MUNKA | Pest megye

Prémium kategóriájú élelmiszerek kizárólagos, hazai értékesítésével foglalkozó, magyar tulajdonú kereskedelmi vállalat KERESKEDELMI ÜGYINTÉZŐ munkatársat keres, több éve sikeresen működő, jelentős szakmai készültséggel és tapasztalattal rendelkező csapatába, Mogyoródra. Ha sikeres vagy az ügyintézésben és adminisztrációban, szeretsz kapcsolatot tartani és teljes mértékben felelősséget vállalni a kezed alá tartozó terület adminisztrációjáért, akkor jelentkezz!

A hirdetés lejár 19 nap múlva
ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Csongrád megye

Az erős árammal kapcsolatos ismereteidet magabiztosan tudod alkalmazni és nem jelent problémát egy villamos terv átlátása? Szívesen Tudod milyen egy kismegszakító, áramváltó és mindezek mellett egy villamos tervet is átlátsz? Közel áll hozzád az erős áram és jól kiismered magad ezen termékek világában? Akkor mindenképpen olvass tovább! Partnerünk egy egész országot lefedő villamosipari technológiai vállalat. Az energiaelosztás és az adatátviteli termékek specialistája. Portfóliója a villamosipar teljes spektrumát lefedi! Részese lennél egy olyan csapatnak, ahol: • tényleg profik dolgoznak? • törekednek a munka és a magánélet egyensúlyának megtartásáért? • fontos hogy a munkavállaló jól érezze magát? Légy te is a csapat tagja, és segítsd a munkájukat kiemelt ügyfelek ápolásával és szakmai támogatásával, hogy a magasfeszültség jó kezekben legyen! Jelentkezz!

A hirdetés lejár 5 nap múlva