ÁLTALÁNOS ÁLLÁSHIRDETÉS - TERMELÉSI CSOPORTVEZETŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye Budapest

Munkaterület: ÉLELMISZERIPAR

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Kedves Álláskereső!

Gyártási területen dolgozol és van kisebb csoport menedzselésében tapasztalatod?

Olvass tovább, mert ez az üzenet Neked szól!

A felsővezetői pozíciók mellett szeretnénk a csoportvezetőknek/középvezetőknek is segíteni egy általános álláshirdetés megalkotásával. A jelenlegi helyzetben sok szakember állása került veszélybe, sokak pozíciója vált bizonytalanná. 

Ennek érdekében létrehoztunk nektek egy teljesen általános álláshirdetést, és most fel szeretnénk kérni Titeket, hogy:

JELENTKEZZETEK BÁTRAN IPARÁGI TAPASZTALATTÓL FÜGGETLENÜL!

Miért kérünk most Titeket erre?

  • Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni majd Nektek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, és gyártási területre munkatársakra mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

  • Ha regisztráltok az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezéseteket, és amennyiben szakmai profilotokba illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogunk Titeket telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tennetek?

  • Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztjátok. Ha már regisztráltál régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tudsz jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted most.
  • Arra kérünk Titeket még egyszer, hogy próbáljatok meg mindent kitölteni, hiszen onnan fogjuk csak tudni, hogy milyen pozícióra lesz Titeket érdemes továbbítanunk az Ügyfeleinknek.
  • Illetve jelöljétek be azt is, hogy milyen munkaterület iránt érdeklődtök, a hírlevél opciót pedig mindenképpen pipáljátok ki, hiszen ha nem teszitek meg akkor lemaradtok az automatikus állásértesítőkről!
  • Legyetek türelmesek! Tudjuk, hogy nagyon nehéz lesz átvészelni ezt a helyzetet, de éppen ezért szeretnénk nektek legalább ennyivel segíteni!

Mit adunk mi cserébe nektek?

  • Remélhetőleg új munkahelyet. Nekünk is érdekünk az, hogy minél előbb kezdhessetek – ez az első és legfontosabb.
  • Igyekszünk olyan hírleveleket küldeni nektek, amelyben hasznos tanácsokat tudtok olvasni arra vonatkozóan, hogy hogy tudjátok átvészelni ezt az időszakot és hogyan tudtok felkészülni megfelelően az interjúkra, vagy hogyan írjatok megfelelő motivációs levelet.

Ha szeretnél értesülni az állásajánlatainkról, kérjük önéletrajzod csatolásával és a profilod kitöltésével jelentkezz!

Hasonló pozíciók

GYÁRTÁS / TERMELÉS | Nógrád megye

Szívesen kamatoztatnád meglévő tapasztalataidat egy gyártóüzem önálló vezetésében? Új kihívásokat keresel, ahol te is fejlődhetsz? Képes vagy feladataidat határidőre, megbízhatóan elvégezni, beosztott munkatársaidat hatékonyan irányítani? Folyamatosan fejlődő építőipari cégünkbe, projektekhez kapcsolódó gyártási feladatok szervezésére, irányítására keressük új kollégánkat, Nógrád-megyei üzemünkbe, TERMELÉSI VEZETŐ pozícióba.

A hirdetés lejár 7 nap múlva
GYÁRTÁS / TERMELÉS | Tolna megye

Több éve gyártásban dolgozol vezetőként? Tolna megyében élsz, úgy érzed nincs új kihívás vagy előre lépési lehetőség a számodra? Szívesen megismerkednél egy számodra eddig ismeretlen technológiával? Partnerünk 1989 óta stabilan működő cég, akik Magyarországon egyedülálló, prémium kategóriás termékpalettával rendelkeznek.

A hirdetés lejár 15 nap múlva