FŐKÖNYVELŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Jász-Nagykun-Szolnok megye

Munkaterület: PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 5-7 év

Nyelvtudás: Angol Felsőfok szóban és írásban

Ügyfelünk Európa gépészeti iparának legnagyobb részegység beszállítója. Termelési kapacitásokkal Finnországban, Észtországban, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában rendelkeznek. Szolgáltatási portfóliójukat alkotják a hegesztett alkatrészek és szerkezetek, kezelő kabinok, a gépek összeszerelése és kulcsrakész szállítása. A minőségi hegesztésen túl modern gépparkjuknak köszönhetően többféle megmunkáló tevékenységet is nyújtanak a megrendelőik megelégedésére, legyen szó forgácsolásról, felületkezelési és szerelési munkáról.

Főbb gyártási kapacitásaik: DARABOLÁS, HAJLÍTÁS, MEGMUNKÁLÁS, FELÜLETKEZELÉS.

Világszerte 2600 alkalmazottal dolgoznak. Magyarországon a gyártási létszám 420 - 430 fő.

A könyvelői csapatba keresünk FŐKÖNYVELŐ munkatársat, aki segíti a vállalat könyvelési folyamatait.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Nógrád megye

PÁLYAKEZDŐ VAGY JUNIOR KOLLÉGÁKNAK NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG! 2004-ben alakult meg a Nógrád megyében lévő ipari parkban működő olasz gépjármű-beszállító, amely az utóbbi időben jelentősen növelte termelésének, raktárkapacitásának és alkalmazottainak számát. Legnagyobb partnerei az Opel, a Nissan és a Renault. A vállalat jelenleg 420 alkalmazottat foglalkoztat, és árbevétele több milliárd forint. Jelenleg KÖNYVELÉSI csapatuk számára keresünk KÖNYVELŐI pozícióba munkatársat!

A hirdetés lejár 44 nap múlva
PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Pest megye

Ügyfelünk immáron közel egy évtizede áll Partnerei rendelkezésére egyedi és innovatív logisztikai megoldásaival. Cégünk jelen van a közúti fuvarozás, tengeri szállítmányozás, és raktárlogisztika területén is, dinamikusan fejlődő és folyamatosan bővülő csapatába keresi leendő kollégáját az alábbi pozícióra Budapest határában fekvő irodájába: GAZDASÁGI VEZETŐ HELYETTES

A hirdetés lejár 1 nap múlva
PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Heves megye

Megbízónk proto- és kissorozatú nyomtatott áramkör gyártására specializálódott vállalat. Pénzügyi csapatukba keressük most az új kollégát FŐKÖNYVELŐ pozícióba.

A hirdetés lejár 2 nap múlva