KIEMELT ÜGYGFÉLKEZELŐ MUNKATÁRS (VILLAMOSIPAR)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Csongrád megye

Munkaterület: ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Középfokú tanfolyam

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Az erős árammal kapcsolatos ismereteidet magabiztosan tudod alkalmazni és nem jelent problémát egy villamos terv átlátása? Szívesen Tudod milyen egy kismegszakító, áramváltó és mindezek mellett egy villamos tervet is átlátsz? Közel áll hozzád az erős áram és jól kiismered magad ezen termékek világában?
Akkor mindenképpen olvass tovább!

Partnerünk egy egész országot lefedő villamosipari technológiai vállalat. Az energiaelosztás és az adatátviteli termékek specialistája. Portfóliója a villamosipar teljes spektrumát lefedi!

Részese lennél egy olyan csapatnak, ahol:
• tényleg profik dolgoznak?
• törekednek a munka és a magánélet egyensúlyának megtartásáért?
• fontos hogy a munkavállaló jól érezze magát?


Légy te is a csapat tagja, és segítsd a munkájukat kiemelt ügyfelek ápolásával és szakmai támogatásával, hogy a magasfeszültség jó kezekben legyen! Jelentkezz!

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Bács-Kiskun megye

Partnerünk Európa első számú kamion-, félpótkocsi-, transzporter- és autóbusz alkatrészforgalmazója. Magyarországi tevékenységük bővülése eredményeként kecskeméti telephelyünkre keresünk HASZONGÉPJÁRMŰ ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTŐ kollégát.

A hirdetés lejár 6 nap múlva
ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Budapest

Az értékesítési vénád nem kérdéses eddigi eredményeid alapján? Szívesen kamatoztatnád ezt a tudást, de a saját szakmai fejlődésed sem téveszted szem elől? Az ügyfélközpontúságot, eredményorientáltságot elengedhetetlennek tartod a munkavégzéshez? Kihívásként éled meg az új partnerek, projektek, üzleti lehetőségek felkutatását? Amennyiben a feltett kérdésekre IGENNEL válaszoltál, jelentkezz, Téged keresünk! Partnerünk a megoldásértékesítés egyik szegmensének kiemelkedő résztvevője, műszaki megoldásaikkal több, mint 10 éve szolgálják ki ügyfeleiket. Csapatuk bővítése céljából keresik új csapattársukat az alábbi pozícióba: ÉRTÉKESÍTŐ

A hirdetés lejár 17 nap múlva
ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Bács-Kiskun megye

Megbízónk hegesztő- és plazmavágó berendezések, autogéntechnikai eszközök forgalmazásával, valamint hegesztőgépek szervizelésével és időszakos karbantartásával foglalkozó magyar tulajdonú vállalat. Bővítés céljából keresünk számukra új munkatársat TERÜLETI KÉPVISELŐ (MŰSZAKI TERÜLET) pozícióba.

A hirdetés lejár 5 nap múlva