VILLAMOS SZERVIZMÉRNÖK

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest Országos

Munkaterület: MÉRNÖKI / MŰSZAKI TERÜLETEK

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Alapfok szóban és írásban

SENIOR SZAKEMBEREK SZÁMÁRA KIVÁLÓ SZAKMAI LEHETŐSÉG!

Ha szeretne új kultúrákat megismerni!
Ha szeretne egy szakmailag képzett villamosmérnök csapathoz csatlakozni!
Ha imád szerelni és problémákat megoldani!
Ha él-hal a gáz és diesel motorokért!

Akkor ez a lehetőség MOST ÖNNEK SZÓL!

Ügyfelünk egy európai multinacionális cégcsoport magyarországi leányvállalata, mely vállalat az erőművi és hajózási piacon meghatározó szerepet tölt be. 2013-ban, nettó árbevételük 4,7 milliárd euró, mintegy 18.700 alkalmazottal.
A vállalat közel 200 helyszínen 70 országban működik szerte a világban.

Hazánkban folyamatosan bővülő szervizes csapatukba keresünk kizárólag villamossági területen szerzett végzettséggel, társalgási szintű angol nyelvtudással és szakmai gyakorlattal rendelkező új szakembert az alábbi pozícióba:

VILLAMOS SZERVIZMÉRNÖK

Versenyképes bérezés, valamint a kiküldetések után járó bérpótlékok, európai kultúra és nagyszerű csapat várja az új szakembert!

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

FIZIKAI MUNKA / SZAKMUNKA | Budapest

Partnerünk a beléptető rendszerek meghatározó piaci szereplője. Átfogó szolgáltatást nyújt a legegyszerűbb beléptető eszközöktől az összetett biztonsági vagy vállalati beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerekig. Több évtizede beléptető rendszerek fejlesztésével (szoftver és hardver) foglalkoznak. Dinamikus, mégis emberközeli légkörben dolgoznak, csapatukat összekovácsolják közös értékeik: az integritás, a kreativitás, a kitartás és a csapatszellem. Folyamatosan bővülő csapatukba keresnek új kollégát az alábbi pozícióba: SZERVIZTECHNIKUS / RENDSZERSZERELŐ Miért jó náluk dolgozni? A tulajdonosok jelen vannak a cég életében A vezetők ajtaja minden kérdés esetében nyitva áll Többen 10+ éve dolgoznak a cégnél Hosszú távban gondolkodnak a munkatársaikban, és nem projekt szinten Új, modern irodai környezetet biztosítanak Szakmai fejlődési lehetőséget nyújtanak

A hirdetés lejár 30 nap múlva
MÉRNÖKI / MŰSZAKI TERÜLETEK | Hajdú-Bihar megye

Pályakezdő, vagy már rendelkezik 1-2 év tapasztalattal építőipari, gépészeti szakterületen? Szereti a változatos munkát de vonzza a home office is? Partnerünk magyar tulajdonú 60 fős, gáz- és olajiparban tevékenykedő gépész kivitelező cég, amely nagyhegyesi telephelyére keresi kollégáját MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐI munkakörbe.

A hirdetés lejár 2 nap múlva
MÉRNÖKI / MŰSZAKI TERÜLETEK | Budapest

Ügyfelünk a világ egyik vezető darugyártója, valamint világelső darufelújításban, karbantartásban és szervizelésben. A magyar leányvállalat 15 éve alakult, s már évek óta piacvezető Magyarországon a daruzás terén, ahol teljeskörű szolgáltatást nyújtanak. Sok éve működnek sikeresen hazánkban, termékeik és azok alkatrészeinek gyártása Európában történik, hazánkban a termékek és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítését végzik. Jelenleg 20 fős technikusi csapatuk élére keresnek SZERVIZ VEZETŐT.

A hirdetés lejár 15 nap múlva