Könyv Akció! - Beck Zsolt: Az álláskeresés kézikönyve

Beck Zsolt a Beck & Partners International HR Consulting alapítója és vezetője több mint 10 éve foglalkozik fejvadászattal és karrier tanácsadással. Ezen évek gyakorlati tapasztalatai alapján foglalta össze gondolatait és tanácsait mindazoknak, akik valóban készen állnak arra, hogy megtalálják a nekik leginkább megfelelő munkát!

 

"Az emberek, akik jó állásról és szédítő karrierről álmodoznak, leginkább a vakszerencsében bíznak, és az előmenetelt a véletlennek, a személyes varázsnak és hasonlóknak tulajdonítják."

 

 

A frissen végzettek és az állást keresők óriási többsége nem tudja, hogyan kell szert tenni egy jó állásra, nem tudja, hogyan kell azt megtartani, és azt sem tudja, hogyan kell felépíteni egy karriert.

Sokszor olyan elképesztő semmiségeken buknak el, ami könnyet csal az ember szemébe. Apróságokkal vágják el magukat egy életre a fejvadásznál és a cégek személyzetfelvétellel foglalkozó embereinél, és észre sem veszik. Továbbá a lustaság és a kishitűség is előkelő helyen szerepel az álmok összetörésének okait taglaló listán.

Elsőre különösen hangozhat, sőt, talán egészen megmosolyogtató a kijelentés,de nagyon is igaz: az álláskeresés és a karrierépítés egy önálló (bár meglehetősen egyszerű) szakma. Ennek a könyvnek az egyik küldetése az, hogy megtanítsa Önnek ezt a szakmát.

 

Rendelje meg most, 20% kedvezménnyel, írjon emailt az alábbi címre:

akcio@azallaskereseskezikonyve.hu

Az e-mailben kérjük, tüntesse fel, hogy átutalással, vagy utánvéttel kíván fizetni, illetve a postázási címét is küldje el nekünk. Cégünk székhelyén lehetőség van személyes átvételre is.