Partnerünk mérnökei és technikusai emissziós, immissziós, munkahigiéniés, talaj-, víz- és hulladék mintavételi, valamint zaj- és rezgésvédelmi területen végeznek méréseket az ország egész területén, eljutva így a legkülönfélébb és legkülönlegesebb helyekre. Cégcsoportjuk további tagjai környezetvédelmi tervezéssel és képviselettel foglalkoznak, valamint egy új mezőgazdasági mintaprojekt kifejlesztésén dolgoznak, biztosítva ezzel, hogy mindenki más is tehessen többet a környezetért.
 
Megbízónk környezetvédelem területén elhivatott mérnöki irodaként keresi budapesti irodájukba legújabb kollégáikat KÖRNYEZETI LEVEGŐ VIZSGÁLATOK ÉS KALIBRÁLÁSI FELADATOK VÉGZÉSÉRE a következő munkakörbe:
 
IMMISSZIÓS MÉRNÖK

Partnerünk az alábbiakkal vár:
  • Náluk fontos a kiegyensúlyozott és jókedvű, közös munkavégzés.
  • Dolgozz velük együtt egy fiatalos, lendületes, több mint 50 főt számláló csapatban.
  • Ha segítőkész vagy, precíz, motivált és elhivatott, folyamatos szakmai fejlődés, változatos munka és versenyképes bérezés vár Rád náluk a csapatépítőkön és a barátságos hangulatú munkavégzésen túl.
Feladataid a következők lesznek:
  • Az immissziós csoport akkreditált környezeti levegőterheltségi szint vizsgálatokat, valamint laboratóriumi olfaktometriás bűz-, és szagméréseket végez. Újdonságként a csapat gázelemző műszerek és SKC pumpák karbantartásával, javításával és javítás utáni ellen-őrzésével is foglalkozik.
  • A levegőterheltségi szint mérések során CO, SO2, O3, NO/NO2/NOx, szállópor (TSPM, PM10, PM2,5) BTEX komponensek, valamint meteorológiai paraméterek (szélsebesség, szélirány, hőmérséklet, légköri nyomás) folyamatos mérését végzi a csapat.
  • Ezen felül adszorpciós és abszorpciós módszerrel, különböző szennyező komponensek (NO2, SO2, O3, BTEX, NH3, HF, HCl, H2S), illetve ülepedő- és szállópor (PM10, PM2,5 frakció) mintavételezését végzik koncentráció, nehézfém tartalom és PAH tartalom meghatározáshoz.
  • Az egyik fő feladatcsoport ezeknek a laboratóriumi és helyszíni méréseknek/vizsgálatoknak az előkészítése, illetve a mintavételezés lebonyolítása, mely során elengedhetetlen a mérőbusz és a mérőműszerek biztos és felelősségteljes használata; a vonatkozó mérési szabványok és jogszabályok ismerete és az azokban bekövetkező változások követése. Előfordul, hogy a mérések miatt magasban kell munkát végezni, így a tériszony kizáró ok lehet.
  • A munkakör irodai, adminisztrációs feladatrésze során a kapott laboratóriumi eredmények dokumentálásra kerülnek és vizsgálati jegyzőkönyv készül az ügyfelek részére.
Várják jelentkezésed:
  • Ideális esetben mérnök vagy hasonló területen végzett munkatársat keresnek Budapest környéki lakhellyel, akinek van jogosítványa és le tud vezetni akár több 100 km-t is, ha kell.
  • Aki műszaki gondolkodású, pörgős, szeret utazni.
Előnyt jelent:
  • Ha beszélsz legalább egy idegennyelvet, ha pedig rendelkezel több éves hasonló területen szerzett tapasztalattal és ismered a kapcsolódó jogszabályokat és szabványokat mindenképp kíváncsiak Rád!
Munkavégzés pontos helye:
  • Budapest, XXI. kerület
Ha Magadra ismertél, a lehetőség a Tiéd, hogy jelentkezz!
 
Amennyiben az álláslehetőség felkeltette érdeklődésed, küldd el számunkra
magyar nyelvű önéletrajzodat az alábbi „JELENTKEZÉS” gombra kattintva!