TERVEZŐ VILLAMOSMÉRNÖK

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Mérnöki / Műszaki területek

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Partnerünk egy integrált energetikai vállalat, melynek tevékenysége a projektfejlesztéstől, a tervezésen, kivitelezésen, üzemeltetésen át egészen az energiatermelésig terjed. A Társaság fotovoltaikus naperőművekből álló portfóliója a fejlesztés alatt álló erőművekkel együtt meghaladja a 100 MWp névleges kapacitást, mellyel az egyik piaci vezető szereplő a napeles kiserőművek piacán.

Mérnöki csapatukba keresünk munkatársat az alábbi pozíció betöltésére:

TERVEZŐ VILLAMOSMÉRNÖK

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

MANUFACTURING / PRODUCTION | Fejér megye

Fontos számodra a prémium minőség garantálása, és a munkafolyamat során az ügyfelek kívánságait is maximálisan szem előtt tartod? Kisbérre, Komárom-Esztergom megyébe, egy piacvezető, alumínium nyílászárókat, üvegfalakat és árnyékolókat tervező, gyártó és kivitelező vállalathoz keresünk munkatársat, aki szívesen dolgozna egy innovatív, szakmailag kiváló mérnöki fejlesztő csapat tagjaként az alábbi pozícióban: GYÁRTÁS ELŐKÉSZÍTŐ MUNKATÁRS

A hirdetés lejár 2 nap múlva
MANUFACTURING / PRODUCTION | Pest megye

Megbízónk egy piacvezető, alumínium nyílászárókat, üvegfalakat és árnyékolókat tervező, gyártó és kivitelező vállalat. Az egyetlen olyan hazai alumínium nyílászáró tervező, gyártó és kivitelező cég, amelynek saját kutatás-fejlesztési küldetése, állandó fejlesztő csapata és programja van. Innovatív, kifejezetten az ügyféligényt szem előtt tartó, kiváló mérnöki szakembergárda biztosítja a prémium minőséget, ahol nemcsak az építésztervezői szakmai, hanem a megrendelői álmokat is meg lehet valósítani. Budapesti mérnöki csapatuk jelenleg 3 fős, azonban a növekvő termelési mennyiség miatt bővülni szeretnének egy alumínium nyílászáró gyártás területén tapasztalat szakemberrel VÁLLALKOZÁSI MÉRNÖK pozícióba.

A hirdetés lejár 13 nap múlva