FŐKÖNYVELŐ

állásajánlat

Basic data

Munkavégzés helye: Jász-Nagykun-Szolnok megye

Munkaterület: PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 5-7 év

Nyelvtudás: Angol Felsőfok szóban és írásban

Ügyfelünk Európa gépészeti iparának legnagyobb részegység beszállítója. Termelési kapacitásokkal Finnországban, Észtországban, Lengyelországban, Magyarországon és Szlovákiában rendelkeznek. Szolgáltatási portfóliójukat alkotják a hegesztett alkatrészek és szerkezetek, kezelő kabinok, a gépek összeszerelése és kulcsrakész szállítása. A minőségi hegesztésen túl modern gépparkjuknak köszönhetően többféle megmunkáló tevékenységet is nyújtanak a megrendelőik megelégedésére, legyen szó forgácsolásról, felületkezelési és szerelési munkáról.

Főbb gyártási kapacitásaik: DARABOLÁS, HAJLÍTÁS, MEGMUNKÁLÁS, FELÜLETKEZELÉS.

Világszerte 2600 alkalmazottal dolgoznak. Magyarországon a gyártási létszám 420 - 430 fő.

A könyvelői csapatba keresünk FŐKÖNYVELŐ munkatársat, aki segíti a vállalat könyvelési folyamatait.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Heves megye

Megbízónk proto- és kissorozatú nyomtatott áramkör gyártására specializálódott vállalat. Pénzügyi csapatukba keressük most az új kollégát FŐKÖNYVELŐ pozícióba.

A hirdetés lejár 13 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Zala megye

Ügyfelünk egy több, mint 100 évvel ezelőtt alapított svéd cégcsoport magyarországi képviselete, amely Magyarországon kívül 9 egyéb országban képviselteti magát. Az utóbbi években hazánk egyik LEGMODERNEBB NYOMDÁJÁVÁ fejlődött. A cég több mint 200 alkalmazottjával az ország egyik legismertebb és elismertebb munkaadója. Számukra keresünk most SENIOR KÖNYVELŐT.

A hirdetés lejár 12 nap múlva
FINANCE / ACCOUNTING / CONTROLLING | Budapest

Partnerünk osztrák tulajdonú, másodlagos nyersanyag feldolgozással, kereskedelemmel, belföldi- és nemzetközi szállítmányozással, teljes körű hulladékgazdálkodással foglalkozó társaság. Csapatukba keresünk jelenleg új munkatársat, az alábbi pozícióba: KÖNYVELŐ

A hirdetés lejár 4 nap múlva