ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÓ MUNKATÁRS

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Értékesítés / Kereskedelem

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. már több, mint egy évtizede jelentős szereplője a magyar munkaerő-közvetítői piacnak. Saját csapatunk értékesítési csapatát szeretnénk most erősíteni egy ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÓ MUNKATÁRS felvételével.
Ha rendelkezel már 1-2 éves tapasztalattal értékesítési területen és érdekelnek a HR szolgáltatások, jelentkezz, nálunk hosszútávú karrierlehetőség vár rád.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

SALES / COMMERCE / TRADE | Budapest

Szeretnél egy dinamikusan fejlődő, családias hangulatú vállalatnál dolgozni, ahol megbecsülik a munkád? Rendelkezel legalább 5 éves, kereskedelmi területen szerzett szakmai tapasztalattal? Magabiztosan kommunikálsz szóban és írásban egyaránt? Könnyedén boldogulsz az Excel táblázatokkal is? Emellett egy logikus, komplex gondolkodású, összetett feladatok megoldására képes személy vagy? Amennyiben minden kérdésre igennel feleltél, JELENTKEZZ, hiszen ez a pozíció csak Rád vár! Mit lehet tudni Megbízónkról? Partnerünk egy stabilan növekvő, családias légkörű vállalat. Profilját tekintve logisztikai segédanyagok és biztonsági eszközök kereskedelmével és márkaképviseletével foglalkozik. Bővülő csapatukba keresünk most új munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: SENIOR KERESKEDELMI MUNKATÁRS

A hirdetés lejár 26 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Győr-Moson-Sopron megye

Magyarország vezető szárazépítési és szigeteléstechnikai kereskedelmi cége, PROJEKTMENEDZSER (építőipari szegmens, Győr) munkakörbe keres kollégákat.

A hirdetés lejár 20 nap múlva
SALES / COMMERCE / TRADE | Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Partnerünk magyarországi leányvállalata, mely vezető szerepet tölt be az irodai gépek, másolók, faxok, nyomtatók, valamint bankjegykezelő berendezésekhez szükséges gumiipari termékek; valamint a megújuló energiaforrások hőtároló rendszereinek szigetelésének gyártásában, az alábbi pozícióba keres munkatársat: VEVŐ KAPCSOLATTARTÓ (Customer Service) Nógrád megye

A hirdetés lejár 20 nap múlva