HR MUNKATÁRS (TOBORZÁSI ÉS KÉPZÉSI TERÜLET)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR, Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. immáron 10+ éve tevékenykedik a piacon, toborozzuk a munkavállalókat partnereinknek, vagy éppen levadásszuk azt, akit kell. Szigorúan jó értelemben!
 
Hosszútávon szeretnénk egy multit megszégyenítő belső toborzási és képzési rendszert felállítani, ehhez pedig Rád van szükségünk! Ha pár éve már a HR szakmában dolgozol és munkád jelentős részében toborzással és/vagy munkatárs képzéssel kellett foglalkoznod, hirdetésünk most neked szól.
 
Reméljük, hogy tetszeni fog, amit kiírásunkban olvasol, magadra ismersz majd és az álláshirdetés végén vígan fogsz rábökni a jelentkezem gombra.
 
Most saját csapatunkba keresünk új kollégát bővülés miatt a következő pozícióba: 
 
HR MUNKATÁRS (TOBORZÁSI ÉS KÉPZÉSI TERÜLET)
Amit elvárunk Tőled:
 • toborzásban szerzett minimum 2-3 éves tapasztalat, munkatárs képzésben szerzett 1 éves tapasztalat (vállalati és ügynökségi oldalról is jöhetsz), 
 • felsőfokú végzettség - bármilyen szakon, 
 • angol nyelv ismerete minimum középfokon szóban és írásban egyaránt, 
 • proaktív személyiség komplex gondolkodás nyitottság az új dolgokra.
Előny: 
 • ügynökségi oldalon szerzett toborzó tapasztalat
Feladataid lesznek: 
 • belső munkatársainkat kell majd toboroznod – nagy bővülés alatt áll szervezetünk és jó ideig nem tervezünk lassítani, 
 • álláshirdetések megírása, bejelentkezők előszűrése szükség esetén jelöltadatbázisokban szakemberek felkeresése, állásértesítő hírlevelek kiküldése, 
 • linkedin zsonglőrködés mester szinten, 
 • előszűrő telefonos – olykor személyes interjúk lebonyolítása,

Ha jól végzed munkádat, sok új kolléga várja majd, hogy valaki a betanítást elvégezze, ez a személy is Te lennél: 

 • az új belépők betanításában is részt kell majd venned – segítened nekik a beilleszkedésben és gyors fejlődésben.
Juttatások:
 • alapfizetés + cafeteria + bónusz + bejárás támogatása (távolsági bérlet)
Nézzük, mire számíthatsz Tőlünk: 
 • új kihívásokra és változatos feladatokra – viccen kívül! Egyrészt saját csapatunk folyamatos bővítését kell majd teljes körűen menedzselned, másrészt aktívan részt kell venned az általad toborzott kollégák szakmai betanításában és mentorálásában,
 • a fenti feladatokhoz természetesen kapsz majd támogatást egy gyakornok és egy profi toborzó személyében, 
 • menő irodában dolgozhatsz majd a fentebb említett jó fej csapattársaiddal a XI. kerületi Bártfai utcában ha pedig otthonról szeretnél dolgozni pár nap egy héten, abban sem fogunk megakadályozni, 
 • mindezeken kívül rendszeres csapatépítők (ahogy a helyzet engedi), gyümölcsnapok, évfordulók/névnapok/születésnapok megünneplése sem marad el 
Mi fog történni veled miután jelentkeztél?
 
Egy rövid telefonos interjút követően személyesen is találkozunk majd. Amennyiben megfelelőnek bizonyulsz, mi nem húzzuk az időt, ajánlatot adunk, melyet reméljük el is fogadsz. Ennyi lesz az egész. 
 
Innentől kezdve pedig sok sikert kívánunk, reméljük hogy Veled is találkozhatunk (ha bátrabb vagy) személyesen vagy online! Visszajelzést pedig minden esetben adunk neked, ha nem Téged választottunk - akkor is.
 
Ha meggyőztünk, kattints a "Jelentkezem" gombra és vágjunk bele a folyamatba!
 

Hasonló pozíciók

HR, Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specializálódtunk, vállalatunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Saját csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk most a következő pozícióba új kollégát:

A hirdetés lejár 24 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. magyar munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk a fizikai toborzásban, mérnök és IT szakemberek keresésében, illetve felsővezető keresésben is. Jelenleg új kollégát keresünk HR GYAKORNOK pozícióra. Ha szívesen belelátnál egy munkaerő-közvetítő cég mindennapjaiba és nem riadsz vissza az adminisztratív feladatoktól, várjuk jelentkezésed.

A hirdetés lejár 23 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. magyar munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk a fizikai toborzásban, mérnök és IT szakemberek keresésében, illetve felsővezető keresésben is. Ügyfélkörünk is sokszínű, minden szektor nagyobb és kisebb szereplőivel is kapcsolatban állunk. Folyamatosan bővítjük saját csapatunkat. Ez a lehetőség olyan friss diplomásoknak szól, akik szeretnének belekóstolni egy recruiter pörgős, de kihívásokkal teli mindennapjaiba. Jelenleg új kollégát keresünk az alábbi pozícióra:

A hirdetés lejár 13 nap múlva