KOMMUNIKÁCIÓS MUNKATÁRS

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR / Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Ha ezt az álláshirdetést olvasod bizonyára toborzásban szereztél már pár év tapasztalatot, és érdekel a marketing világa, vagy esetleg marketing végzettséggel és tapasztalattal is rendelkezel.
Az biztos, hogy az elkövetkezendő pár (inkább több) sorban egy viszonylag komplex gondolkodású, proaktív személyiségű keménylegényt/leányt fogunk most körülírni. Reméljük, hogy tetszeni fog, amit olvasol, magadra ismersz majd és az álláshirdetés végén vígan fogsz rábökni a jelentkezem gombra.

Új pozíciónkba keresünk most

KOMMUNIKÁCIÓS MUNKATÁRS

szakembert.

De előtte egy kicsit magunkról:

Bizonyára nem ismeretlen számodra a Beck & Partners neve, ha eltöltöttél már 2-3 évet akár vállalati oldalon HR-esként, akár munkaerőközvetítő vagy kölcsönző cégnél. 10+ éve tevékenykedünk a piacon toborozzuk a munkavállalókat partnereinknek, vagy éppen levadásszuk azt, akit kell. Szigorúan jó értelemben! :) Az egyik legfőbb dolog, amit tudnod kell rólunk, hogy minden évben kitűzünk magunknak egy fontos célt, egy fontos projektet, amit ha kell, akkor tűzön-vízen keresztül tolunk magunk előtt, néha pedig húzzuk magunk után. Az idei év fontos projektje pedig az, hogy a jelöltek számára minden szempontból kedvező, egyszerű és naprakész folyamatokat találjunk ki, ezzel is segítve őket az álláskeresésben. Ehhez pedig Rád van szükségünk!

És pontosan mit is kérünk tőled?

 • toborzásban szerzett tapasztalatot (min. 2-3 év teljesen tökéletes)
 • VAGY állásportálnál szerzett gyakorlatot
 • felsőfokú végzettséget bármilyen szakon
 • ÉS marketing tapasztalatot / érdeklődést a marketing iránt (fontos, hogy legyen fogalmad arról, hogy mi zajlik marketing fronton, az állás betöltéséhez ez elengedhetetlen)
 • angol nyelv ismeretét minimum középfokon szóban és írásban egyaránt 
 • proaktív személyiséget
 • komplex gondolkodást
 • nyitottságot az új dolgokra
 • legyél „allergiás” a bullshitre és a helyesírásra

Mit fogunk mi adni cserébe?

 • egy teljesen új projektet, aminek Te leszel a felelőse A-Z-ig - lényegében a teljes jelöltekkel való kommunikációnk kialakításáért te leszel a felelős (izgalmas, ugye?)
 • támogató csapatot magad mögé vagy magad mellé (ahogy szeretnéd) – és ez most nem vicc, nem egy mindennapos álláshirdetési klisé. A támogató csapatot meg is nevezzük Neked: Eszti, Eszter, Somi, Réka, Zozi, szám szerint 2 db Zsani.
 • új kihívásokat és változatos feladatokat – viccen kívül! Ezért is kell a marketinges véna, hiszen néha kell egy kicsit értened a Facebookhoz, egy kicsit az Instagramhoz egy kicsit a LinkedInhez, de ha néha álláshirdetést kell átnézned, akkor tudj váltani (fontos a multitasking)
 • és persze a szokásos sablon dolgokat sem hagyhatjuk ki: alapfizetés + cafeteria + bónusz + bejárás támogatása (távolsági bérlet)
 • menő irodában dolgozhatsz majd a fentebb említett jó fej csapattársaiddal a XI. kerületi Bártfai utcában
 • ha pedig otthonról szeretnél dolgozni pár nap egy héten, abban sem fogunk megakadályozni
 • mindezeken kívül rendszeres csapatépítők (ahogy a helyzet engedi), gyümölcsnapok, évfordulók/névnapok/születésnapok megünneplése sem marad el

Ha eddig eljutottál, akkor valószínű érdekel is a lehetőség.
Mi fog történni veled miután jelentkeztél?

Nem kell megijedned előre, de fogunk tőled kérni egy kis feladatot majd a telefonos egyeztetést követően. Ha pedig jól sikerül a feladatod egyeztetünk Veled egy időpontot – direkt nem fogjuk interjúnak hívni – egy rövid beszélgetésre leendő csapattársaiddal (szám szerint kettővel, név szerint Somival és Rékával) utána pedig bemutatunk Téged az ügyvezetőnknek is. Egész egyszerű nem?

Innentől kezdve pedig sok sikert kívánunk, reméljük hogy Veled is találkozhatunk (ha bátrabb vagy) személyesen vagy online! Visszajelzést pedig minden esetben adunk neked, ha nem Téged választottunk - akkor is. 

Hasonló pozíciók

Marketing / PR / Média | Pest megye

WHO WE ARE: Our partner is the largest recipe sharing community in the world and they believe they can build a better world through encouraging even more people to cook. Today they are helping more than 100 million people each month. Now we are currently looking for a new team member for the following position COMMUNITY MANAGER (Romanian)

A hirdetés lejár 4 nap múlva
Marketing / PR / Média | Budapest

Our Partner is known worldwide for making high quality, delicious coffees. We are looking for a specialist for the following position in their expanding team: SHOPPER MARKETING SPECIALIST

A hirdetés lejár 10 nap múlva
Marketing / PR / Média | Budapest

A hirdetés lejár 11 nap múlva