KARBANTARTÓ MÉRNÖK

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye

Munkaterület: Mérnöki / Műszaki területek

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Kommunikációs/Társalgási szint

Ha szerzett már tapasztalatot gépészmérnökként és remek lehetőséget keres egy tőkeerős cégnél, izgalmas, felelősségteljes feladatokkal, akkor ez a KARBANTARTÓ MÉRNÖK pozíció ÖNNEK szól!

Ebbe a zöldmezős beruházásba még az elején becsatlakozhat és részt vehet a folyamatok kialakításában.

Partnerünk vállalatcsoportja 24 országban van jelen, a tatabányai autóipari beszállító cég az elektromos autókhoz akkumulátort gyártó vállalatokat fogja kiszolgálni.

Rugalmas vezetőséggel tud együtt dolgozni, akik munkáját megbecsülik, hosszútávon számítanak Önre, s fejlődésére is figyelmet fordítanak.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Gyártás / Termelés | Nógrád megye

KARBANTARTÁS VEZETŐT KERESÜNK AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓ PARTNERÜNKHÖZ! Amennyiben rendelkezik műszaki végzettséggel és több éves gyártó cégnél szerzett szakmai, illetve vezetői tapasztalattal, várjuk jelentkezését rendszerünkön keresztül. Mit lehet tudni Megbízónkról? Ügyfelünk egy autóipari beszállító cégcsoport része Észak-Magyarország területén. Csapatukba keresünk most új kollégát az alábbi pozíció betöltésére: KARBANTARTÁS VEZETŐ

A hirdetés lejár 43 nap múlva
Gyártás / Termelés | Pest megye

Kedves Álláskereső! Állást keres termelési csoportvezető területen? Olvasson tovább, mert ez az üzenet Önnek szól! A jelenlegi helyzetben sok szakember állása került veszélybe, sokak pozíciója vált bizonytalanná, vagy szimplán csak nyitottak új lehetőségekre. Ennek érdekében létrehoztunk több olyan általános álláshirdetést, ahol adott terület szakembereit gyűjtjük össze annak érdekében, hogy ha nyílik számukra releváns álláslehetőség partnereinknél, mielőbb meg tudjuk őket keresni a lehetőséggel.

A hirdetés lejár 11 nap múlva