ÁLTALÁNOS ÁLLÁSHIRDETÉS - TERMELÉSI VEZETŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Országos

Munkaterület: Agráripar / Mezőgazdaság

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Kedves Álláskereső!

 

AGRÁRIPARBAN, TERMELÉSI TERÜLETEN VEZETŐ POZÍCIÓBAN dolgoztál/dolgozol?

 

Olvass tovább, mert ez az üzenet Neked szól!

 

A jelenlegi helyzetben sok szakember állása került veszélybe, sokak pozíciója vált bizonytalanná, vagy szimplán csak nyitottak új lehetőségekre.

 

Ennek érdekében létrehoztunk nektek több olyan általános álláshirdetést, ahol adott terület szakembereit gyűjtjük össze annak érdekében, hogy ha nyílik számukra releváns álláslehetőség partnereinknél, mielőbb meg tudjuk őket keresni a lehetőséggel.

Miért kérünk most Titeket erre?

Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni majd Nektek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, és Termelési vezető munkatársra mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

Ha regisztráltok az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezéseteket, és amennyiben szakmai profilotokba illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogunk Titeket telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tennetek?

Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztjátok. Ha már regisztráltál régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tudsz jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted most.

Mit adunk mi cserébe nektek?

Remélhetőleg új munkahelyet.

Ha pedig még a hírlevelekre is feliratkoztok, biztosan kaptok értesítést azon álláslehetőségekről, amik frissen felkerülnek rendszerünkbe.

Ha szeretnél értesülni az állásajánlatainkról, kérjük önéletrajzod csatolásával és a profilod kitöltésével jelentkezz!