Kapcsolat felvétel most!

MINI Fejvadászat

gyors – gazdaságos - hatékony
meggyőző eredmények a fejvadászat szolgáltatás árának töredékéért

Több mint 10 év munkaerő-közvetítésben szerzett tapasztalattal, innovatív szolgáltatásokkal és a leghatékonyabb eszközökkel segítjük ügyfeleink kereséseit.

Keressen munkatársat kompromisszumok nélküli, cégére szabott szolgáltatásainkkal!

Mi az a MINI fejvadászat?

A MINI fejvadászat a legnépszerűbb szolgáltatásunk, melyet ügyfeleink leggyakrabban felmerülő igényei alapján hoztunk létre. Szerettünk volna egy olyan szolgáltatást kínálni, amellyel levesszük a válláról a toborzás leginkább idő- és energiaigényesebb részét, mindezt egy innovatív, gazdaságos és gyors megoldással. Így jött létre a MINI fejvadászat.

Önnek ajánljuk, ha

MIT TARTALMAZ A MINI FEJVADÁSZAT SZOLGÁLTATÁSUNK?

+ extra kiegészítő lehetőség:

PROFESSZIONÁLIS Facebook kampányok

A piacon egyedülálló módon, kereséseit toborzásmarketing kampányokkal egészítjük ki, ezzel 25-30% -al megnöveljük a bejelentkezők számát.
Cégünk személyes kapcsolattartóval rendelkezik a Facebook -nál, így hirdetéseink teljesítményének optimalizálásában a Facebook szakértői csapatának támogatását élvezzük.

Mindenre figyelünk, mert az ördög a részletekben rejlik

“Már több mint 5 éve tart a munkakapcsolatunk, így már igen mély barázdák kötnek össze bennünket. Köszönjük, hogy mindig gyorsan reagáltok a kereséseinkre, és hogy a segítségetekkel jó és megbízható szakemberekkel bővíthettük csapatunkat!”

HR osztály, Ulysyss Számítástechnikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.

Kérjen visszahívást kollégánktól és ismerje meg szolgáltatásainkat!

Ajánlatkérés: