Kapcsolat felvétel most!

Expressz

fejvadászat

A klasszikus fejvadászat sikerei akár hetekkel rövidebb idő alatt

Minimalizált toborzási idő, maximalizált hatékonyság

Új szolgáltatásunkat az elmúlt év tanulságai és ügyfeleink visszajelzései hívták életre. A keresések legfontosabb tényezője a hatékonyság mellett az idő lett. Tapasztalataink alapján a keresések jelentős százaléka nem a megfelelő jelölt hiánya miatt fullad kudarcba, hanem mert az elhúzódó kiválasztási folyamatok alatt az ideális munkaerő máshol helyezkedik el.

Az expressz fejvadászattal a kiválasztás időtartamát minimalizáljuk, miközben az összes professzionális eszközünket latba vetve a hatékonyságát maximalizáljuk.

Interjú akár egy napon belül

Az időtényező csökkentésének érdekében a személyes interjút a klasszikus fejvadászat csomagunkból elhagytuk, így jött létre az expressz fejvadászat. Az elmúlt évek tapasztalati szerint az interjúztatást telefonon vagy Skypon kellő alapossággal és hatékonysággal tudjuk lebonyolítani, ugyanakkor így sokszor hetekkel csökkentjük a kiválasztás folyamatát, hisz a vidéken, külföldön élő, aktívan dolgozó jelöltekkel igen nehézkes a személyes találkozó egyeztetése.

A csomagot olyan toborzásoknál ajánljuk, ahol ügyfelünknek elegendő egy minden szakmai szempontnak megfelelő jelölt, a személyiség kevesebbet nyom a latban, így vállalja a személyes interjú lebonyolításosát.

GARANCIA

Hiszünk szolgáltatásunk hatékonyságában, így az Expressz fejvadászat, akár csak a klasszikus fejvadászat szolgáltatásunk, garanciális.

A tavalyi évben több fejvadász szolgáltatás lebonyolítása közben áttértünk expressz fejvadászatra. Javasoltuk ügyfelünknek, hogy a jelölt velünk való személyes interjú körét hagyjuk ki a kiválasztás folyamatából, mert így heteket tud spórolni, mi pedig garanciát vállalunk arra, hogy az elvárásokat telefonos interjú során is maximálisan fel tudjuk mérni. Minden ilyen keresésünk sikerrel zárult, ügyfeleink maximálisan elégedettek voltak."

Marton Zsuzsanna
Online toborzási üzletágvezető

Mit tartalmaz a csomag?

Segítünk a hirdetés szakszerű, a piacnak legjobban kommunikáló megírásában

Pozícióját a 8 legnagyobb állásportálon hirdetjük meg

Célzott hírleveleket küldünk az adatbázisok releváns tagjainak

Adatbázis-kutatást végzünk az összesen 500 ezer főt számláló jelöltanyagok között

Direktmegkereséssel érjük el az adatbázisok releváns jelöltjeit

Kiterjedt kapcsolati tőkénkkel a LinkedIn-en is keressük a legjobb szakembereket

Igény szerint szakmai- és személyiségtesztekkel szűrjük a jelölteket

Részletes telefonos vagy skype interjúkat végzünk

A releváns jelölteket részletes jelöltprofillal bocsájtjuk az Ön rendelkezésére

Az Expressz fejvadászat szolgáltatásunk keretében közvetített szakemberekre garanciát vállalunk

+EXTRA KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉG:

PROFESSZIONÁLIS Facebook kampányok
A piacon egyedülálló módon, kereséseit toborzásmarketing kampányokkal egészítjük ki, ezzel 25-30% -al megnöveljük a bejelentkezők számát. Cégünk személyes kapcsolattartóval rendelkezik a Facebook -nál, így hirdetéseink teljesítményének optimalizálásában a Facebook szakértői csapatának támogatását élvezzük.

Kiemelkedő sikerek a hiányszakmák toborzásában

Nehézségeket okoznak az informatikai, a mérnök, vagy a minőségbiztosítási pozíciók?

Ügyfeleink jelentős része a hiányszakmákban való sikeres toborzásaink miatt tér vissza hozzánk.
Folyamatosan felméréseket készítünk, melyekből pontosan látjuk, milyen hirdetésszöveg és felépítés kommunikál legjobban a különböző célcsoportoknak.
Kollégáink tudatosan építik LinkedIn kapcsolati tőkéjüket szakterületek tagjaiból, így direktmegkereséssel, vagy ajánlás útján gyorsan eljutnak a legjobb jelöltekhez

Mindenre figyelünk, mert az ördög a részletekben rejlik

AKTUÁLIS AKCIÓINKKAL KAPCSOLATBAN KERESSE TANÁCSADÓINKAT

“A Beck & Partners -szel cégünk 2007 óta működik együtt. Munkatársaik ismerik és értik igényeinket, belső működésünket, ez nagyban elősegíti, hogy mielőbb megtalálják számunkra a megfelelő jelölteket.
Megkereséseinkre gyorsan, rugalmasan reagálnak, egy-egy megbízás során szoros kapcsolattartásra és azonnali információcserére törekednek.”

Szilágyi Márta // Humán Erőforrás igazgató (HU/CZ/PL) // Nilfisk-Advance Termelő Kft.

Kérjen visszahívást kollégánktól és ismerje meg szolgáltatásainkat!

Ajánlatkérés: