Online Toborzás Extra Szolgáltatás

Keressen munkatársat kompromisszumok nélkül Online Toborzás Extra Szolgáltatásunkkal!

Cégünk folyamatosan monitorozza ügyfelei problémáit és a célcsoportokat. A fizikai munkaerő toborzása bennünket is nehéz helyzet elé állít, éppen ezért rendszeres felmérésekkel igyekszünk megtudni, milyen módszerekkel érhetőek el és bírhatók bejelentkezésre a potenciális jelöltek.

A kutatások eredményeit felhasználva hoztuk létre ezt a szolgáltatást, amely új nézőpontba helyezi a fizikai munkaerő keresésének módszereit.

Mit tartalmaz Online Toborzás Extra szolgáltatásunk?

Pozícióját a 8 legnagyobb állásportálon hirdetjük meg

A rendelkezésünkre álló, kb. 500.000 önéletrajzot tartalmazó adatbázisaink jelöltjeinek célzott hírlevélben küldjük ki a pozíciót. Ezzel átlagosan 30-35% -al tudjuk növelni a jelentkezők számát.

A jelentkezőket önéletrajzuk alapján előszűrjük.

A megfelelőnek ítélt jelentkezőket e-mailben továbbítjuk Önnek.

+ EXTRA KIMUTATÁS:

Piackutatás a keresés közben
A 4 hetes szolgáltatás végén kimutatást készítünk, amely tartalmazza, hogy hány jelentkező volt összesen, abból mennyi felelt meg, illetve a telefonos előszűrésekből milyen visszajelzések érkeztek a jelöltektől. A mini piackutatásból megismert információk gyakran olyan konklúziókat eredményeznek, amelyeket a későbbi kereséseihez eredményes tud felhasználni a siker érdekében

Érdekel

Valami mást keres? Ismerje meg további szolgáltatásainkat!

Fejvadászat

Klasszikus fejvadászat, kiemelkedő sikerek a hiányszakmák a toborzásában.

Megnézem

Expressz Fejvadászat

A klasszikus fejvadászat sikerei akár hetekkel rövidebb idő alatt.

Megnézem

Mini Fejvadászat

A legnépszerűbb szolgáltatásunk. gyors, gazdaságos, hatékony.

Megnézem

Online toborzás

Kiemelkedő eredmények a fizikai kereséseknél, a legköltséghatékonyabb szolgáltatásunkkal.

Megnézem
Legnépszerűbb szolgáltatásaink összehasonlítása

ÖNNEK AJÁNLJUK, HA

Mindenre figyelünk, mert az ördög a részletekben rejlik

Érdekel
“Ezúton szeretnénk megelégedésünket kifejezni az együttműködésünk során tapasztalt felkészült és professzionális toborzási munkájukért. A több mint egy éves közös munkánk során mindig rendkívül informatív árajánlatokat, tökéletesen pontos válaszokat és még a legspecifikusabb pozíció esetén is sikeres projekteket tudhatunk magunk mögött. Bízom benne, hogy együttműködésünk a jövőben is hasonlóan sikeres lesz.”

(Mányi János - ügyvezető igazgató / Astal Security Technologies Kft)
“Kifejezetten elégedett vagyok a Beck & Partners szolgáltatásával, nagyon jó az ár/érték arány és egyszerre sok csatornából kapunk jó minőségű önéletrajzokat. Ráadásul a kapcsolattartónk nagyon tapasztalt szakember, pontos, gyors és mindig rendelkezésre áll. Jó szívvel ajánlom a céget mindenkinek.”

(Nécsei Rita - HR osztály / Cofidis Magyarország)
“Köszönjük a segítségeteket, a Ti szakmai és profi támogatásotok nélkül biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebb lett volna a legtökéletesebb kollégákat megtalálnunk!”

(Székelyné Flekács Erika - HR generalista / újHáz Centrum Kft.)
“A Beck & Partners-szel cégünk 2007 óta működik együtt. Munkatársaik ismerik és értik igényeinket, belső működésünket, ez nagyban elősegíti, hogy mielőbb megtalálják számunkra a megfelelő jelölteket. Megkereséseinkre gyorsan, rugalmasan reagálnak, egy-egy megbízás során szoros kapcsolattartásra és azonnali információcserére törekednek”

(Nilfisk-Advance Termelő Kft.)
“Évek óta dolgozunk a céggel és az együttműködés nagyon gördülékeny. Profi, dinamikus csapat, akire mindig számíthatunk, ha valamilyen kérdés felmerül. Nem fordult még elő olyan akadály, amit ne próbáltak volna azonnal orvosolni. Segítőkészség és rugalmasság jellemez minden kollegát, akivel együtt dolgozunk.”

(Antal Nikolett - HR generalista / UPS Magyarország Kft.)
Ajánlatot kérek
Kapcsolatfelvétel Cégek részére
Cége érdeklődik szolgáltatásaink iránt?
Kérjen visszahívást, vagy díjmentes személyes konzultációt:
Tájékoztatás
Mely szolgáltatásaink iránt érdeklődik?