Mi nem munkahelyet, közösséget építünk. Hiszünk benne, hogy ha szereted a munkádat, soha többé nem dolgozol ☺ Célunk, hogy ezt minden munkatársunk elmondhassa magáról, hiszen cégünk fejlődése Nekik köszönhető. Éppen ezért eredményeiket közös élményekkel, programokkal, személyre szabott bónuszokkal honoráljuk, karrierutat, és szakmai fejlődési lehetőségeket biztosítunk számukra.
Nálunk a vezetők ajtaja mindig nyitva áll, itt a meglátásaid, ötleteid nem vesznek el. Szakmai sikereink a piac meghatározó szereplőjévé tettek minket. Légy része Te is sikereinknek, tartozz a csapatunkba!

Nézd meg nyitott pozíciónkat,

talán épp Rád vár az egyik az asztalunk.

Kik vagyunk?

Kávézunk. Sokat.
Irodánk egyik legfontosabb helyszíne a konyha, ahol a kávé készül. A minőségi fekete korlátlanul áll rendelkezésre mindenkinek, hogy jóízűen teljenek a munkanapok.
Szeretünk főzni. És enni!
Sikereinket, eredményeinket mindig megünnepeljük. Gyakran visszatérünk Etyekre, ahol együtt főzünk egy ötfogásos menüt, amit természetesen jó hangulatban el is fogyasztunk, kizárva a dolgos mindennapokat.
Kirándulunk
Kirándulásaink mindig változatosak. Erdei túrák, közös mozi, szabadulószoba, vagy épp egy egész napos balatoni vitorlázás. Egy jó programra mindig kaphatók vagyunk, és mindig rendelkezésünkre is áll.

Amire számíthatsz nálunk

Versenyképes fizetés
Rendszeres kirándulások és csapatépítő programok
Jól definiált jutalékrendszer
Előrelépési lehetőség
Finom kávé végtelen mennyiségben
Egyéni bónuszok
Csapatjutalmak
Gyümölcsnapok
Modern irodai környezet
Személyre szabott jutalmak
Szülinapok, évfordulók megünneplése
Saját tulajdonú iroda kerttel, terasszal
Beck Zsolt Ügyvezető
Bíró Ágnes Üzletágvezető
Somodi Bettina Üzletágvezető
Marton Zsuzsanna Üzletágvezető
Tamaskovics Diána Üzletágvezető
Juhász Tamás Üzletágvezető

Cégek, akikkel együtt dolgozunk

Büszkék vagyunk rá, hogy már több mint 1500 cég tisztelt meg minket bizalmával a legkülönfélébb szektorokból.

Régóta dolgozom itt, hiszen szeretem, amit csinálok. Azonban a legfontosabb számomra - amiért itt is maradtam - hogy önállóságot kaptam, tehát ha nagy is a felelősségem, nagy mellette a szabadságom is, és így lehet igazán nagyon alkotni.

Ágnes - Üzletágvezető

Szeretem, hogy a BAP csapat tagjaként hiteles szakmai és személyes támogatást is kapok a munkámban. Szeretek új dolgokkal megismerkedni, új technológiákról tanulni, és erre itt mindig kapok lehetőséget.

😊
Csenge - Junior toborzási és kiválasztási specialista

Azt mondanám, hogy a kiterjed partnerkör miatt bármilyen pozíción lehet dolgozni a legjobb adatbázisokból és legrelevánsabb információkból. Nagyon sokat lehet tanulni és magas szintre elérni a szakmában. Az eredményorientált vezetőség segít elérni a célokat. A csapat nagyon összetartó és segítőkész, van előre lépési lehetőség. A home office munka alapvető jogosultság.

Ádám – Toborzási és kiválasztási specialista

Senior kollégáink rendkívül magas szakmai kompetenciával rendelkeznek, ami meghatározza a cég sikerét. A céget az ügyvezető megbízhatósága és stabil irányítása jellemzi, hiszen mindig a jó irányba vitte a céget, így a dolgozók bizalommal tekintenek a vezetői döntések felé. Végül, de nem utolsó sorban, a rugalmasságot is kiemelném, amely segít, hogy gyorsabban reagáljunk ügyfeleink kéréseire, valamint más oldalról hozzájárul a munka és magánélet egyensúlyához.

Diána - Üzletágvezető

Véleményem szerint remek irodai atmoszféra uralkodik az irodában, így folyamatosan képesek vagyunk csapatként dolgozni, egymást motiválva. Munkánk során sokrétű tapasztalatra, piacismeretre teszünk szert, melyekkel szakmai és személyes fejlődésünk is biztosított. Mindig szem előtt tartjuk ügyfeleink és pályázóink igényeit is, így mi nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk.

Veronika - Kutatásvezető

Karrierút nálunk

Fontosnak tartjuk, hogy mindenkinek hosszú távú perspektívát jelentsen a Beck & Partners, ezért ha szeretnél, hamar tudsz előrelépni pozíciódból. Fejvadász üzletágunk mellett kipróbálhatod magad a HR Felhő üzletágban, ami a saját fejlesztésű ATS-ünk értékesítésével, bevezetésével foglalkozik. Ezzel a rendszerrel dolgozunk mi magunk is, illetve már számos magyar és nemzetközi cég is használja. Lehetőséged van belekóstolni a karrier coachingba is Karrierszerviz üzletágunk keretein belül, ahol személyesen támogathatod szakemberek karrierjét tudásoddal.

HR Asszisztens
HR Asszisztens Asszisztensként egy tapasztalt recruiter munkáját fogod segíteni, miközben megtanulod tőle a toborzás-kiválasztás alapjait. Legfontosabb feladatod a potenciális jelöltek megtalálása, és e-mailes vagy telefonos kapcsolatfelvétel lesz. Így megismered a munkaerő-piacot, a partnercégeinket, és megtanulod az egyes pozíciókhoz kapcsolódó legfontosabb szakmai ismereteket.
Junior Recruiter
Junior Recruiter Ezen a karrierszinten az asszisztensi feladataid mellett te leszel az online szolgáltatási csomagunk teljesítésnek felelőse is. Te fogod a beérkező pályázati anyagokat a megadott kritériumok alapján elbírálni, és partnereinknek továbbítani, miközben tovább bővíted szakmai ismereteidet. Az ügyes junior recruiterek később saját mini fejvadászat projekteket kapnak, amivel bizonyíthatják, hogy készen állnak a további előrelépésre.
Senior Recruiter
Senior Recruiter Seniorként megkapod az első teljes fejvadász projektjeidet. Komoly kapcsolati hálót építesz, beleásod magad a munkaerő-piac aktualitásaiba. A hirdetések szövegezésétől, a telefonos és személyes interjúkon át, az ügyfeleknél zajló jelöltbemutatók szervezéséig mindenben te döntesz, és a sikeres projektzárás dicsősége is a tiéd!
Professzionális Recruiter
Professzionális Recruiter Bizonyítottan eredményes recruiterként a csoportvezetőd és a partnerek is teljes mértékben megbíznak benned. Egyre nagyobb kihívást jelentő projekteket kapsz, a sikeres teljesítéshez minden szakmai tudásodra és piaci ismeretedre szükséged lesz. De nem vagy egyedül, hiszen elérkezett az idő, hogy saját HR asszisztensed legyen.
Csoportvezető
Csoportvezető Profi recruiter vagy: nem csak a saját munkádat végzed példaértékűen, hanem számos HR asszisztens kolléga köszönheti neked, hogy junior vagy senior szintre lépett. Csoportvezetőként 2-3 recruiter és HR asszisztens munkáját koordinálod, miközben mentorálod is őket. Most bizonyítanod kell, hogy a toborzás-kiválasztás teljes folyamata a kisujjadban van, és vezetőként is el tudod érni, hogy a csoportod hónapról-hónapra eredményes legyen.
Üzletágvezető
Üzletágvezető Csaknem teljesen kilépsz a recruiteri szerepből, és a legfontosabb feladatod a ügyfélkapcsolatok építése, gondozása lesz. A te döntésed alapján fognak a partnerek megrendeléseket leadni. A te felelősséged lesz, hogy a kollégáid gondoskodjanak a megbízások határidőn belüli és elvárásokon felüli teljesítéséről. Cégünk egyik senior vezetőjeként részt vehetsz a rövid és közép távú tervezésben, ötleteid és tanácsaid az egész cég fejlődését, épülését szolgálhatják.

Mire számíthatsz, ha jelentkezel egy pozíciónkra?

Töltsd fel az önéletrajzodat a rendszerünkbe.

48 órán belül válaszolunk, hogy feldolgoztuk anyagodat.

Amennyiben pályázatod felkeltette érdeklődésünket, kollágánk felveszi veled a kapcsolatot telefonon.

Ha esetleg most erre a pozícióra nem Te vagy a tökéletes jelölt, visszajelzést adunk, de az anyagodat megtartjuk, és amint lesz számodra ideális pozíció, keresünk.

Ha megfelelőenk tűnsz a pozícióra, kollégánk egy telefonos interjú keretein belül beszélget veled, mely után eldönti, sor kerül-e személyes interjúra.

Kiválasztási specialistánkkal történő személyes interjún Te is felteheted kérdéseidet. Kölcsönös elégedettség esetén pedig írásos ajánlatot kapsz tőlünk.

Eredményeink

Több mint 15 éves szakmai tapasztalat és háttér

Évente kb. 500 szakembernek segítünk állást találni

Több mint 1500 céggel dolgoztunk már együtt

Kirándulások / csapatépítés, természetesen munkaidőben

Évente kb. 12500 csésze
kávét fogyasztunk

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal a lenti elérhetőségeken, vagy nézz be hozzánk a
Facebook-on vagy az Instagram-on, esetleg videózz egyet velünk YouTube csatornánkon.

Beck & Partners International HR Consulting

H - 1119 Budapest,
Bártfai utca 15-17.
+36-20/99-99-250

Fejvadászat, online toborzás,
munkaerő-közvetítés

© 2018. - BECK AND PARTNERS Kft.