Az álláskeresés kézikönyve

Beck Zsolt: Az álláskeresés kézikönyve

Beck Zsolt a Beck & Partners International HR Consulting alapítója és vezetője több mint 10 éve foglalkozik fejvadászattal és karrier tanácsadással. Ezen évek gyakorlati tapasztalatai alapján foglalta össze gondolatait és tanácsait mindazoknak, akik valóban készen állnak arra, hogy megtalálják a nekik leginkább megfelelő munkát!

  • Akik képesek ezért tenni is valamit.Azoknak, akik valóban dolgozni akarnak.
  • Akik akarják és képesek kezükbe venni saját életük irányítását.


"Az emberek, akik jó állásról és szédítő karrierről álmodoznak, leginkább a vakszerencsében bíznak, és az előmenetelt a véletlennek, a személyes varázsnak és hasonlóknak tulajdonítják."

Az álláskeresés kézikönyve

 

Az álláskeresés kézikönyve két cél okán született meg: az egyik cél emberi, a másik üzleti. Az emberi cél a tapasztalatok átadásáról szól, az üzleti pedig... nos, az üzletről. A két cél, amint azt látni fogja, szorosan összefügg.

Az emberi cél


A frissen végzettek és az állást keresők óriási többsége nem tudja, hogyan kell szert tenni egy jó állásra, nem tudja, hogyan kell azt megtartani, és azt sem tudja, hogyan kell felépíteni egy karriert.

 

Bővebben »

Az üzleti cél


A fejvadász-vállalkozás üzleti jellegű tevékenység, amelynek fontos része a profittermelés. A fejvadász bizony pénzért dolgozik, és ha a vállalkozás nem termel kellő mennyiségű bevételt, annak csőd lesz a vége. Minden nem nonprofit vállalkozás ilyen.

 

Bővebben »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információk, kapcsolat és online megrendelés a könyv weblapján: www.azallaskereseskezikonyve.hu