RECRUITMENT TEAM LEADER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR, Munkaügy

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. most már 15 éve működő, magyar munkaerő-közvetítő cég. Nagy- és kisvállalatoknak toborzunk országos szinten szektortól és szakterülettől függetlenül szakembereket. A következő pozícióba keresünk most új kollégát bővülés miatt: 
 
 
 
RECRUITMENT TEAM LEADER
 
 
 
Ha már eltöltöttél minimum 3 évet toborzás-kiválasztás területén ügynökségnél, és szeretnél feljebb lépni a ranglétrán, lehetőségünk most Neked szól!
 
A vezetői tapasztalat előny, de fontosabbak a soft skillek és a toborzás területének mély ismerete. Olyan embert keresünk, aki képes operatív szinten irányítani senior és junior recruiterek, sourcerek munkáját és párhuzamosan még szívesen dolgozna pár toborzási projekten is. Ez utóbbi azért fontos, mert úgy gondoljuk a vezetőnek példát kell tudnia mutatni, szakmailag megkérdőjelezhetetlennek kell lennie. Ügyfélkörünk és pozíciónk vegyes szakterületűek, így elengedhetetlen, hogy legyen tapasztalatod többféle terület toborzásában is: pl. mérnök, pénzügyi, logisztikai és egyéb területeken.
Amit, mi tudunk Neked nyújtani:
 
 • Kihívást – számítunk Rád a folyamatok kialakításában is, ötleteidet nyitottan fogadjuk.
 • Családias, összetartó csapatot – ez nem csak sablonos szöveg. Bár nagy felelősséget szeretnénk Rád bízni, minden támogatást meg is adunk, hogy elbírj vele.
 • Alapfizetésed mellé, havi teljesítményedet és kiemelt eredményeidet bónusszal jutalmazzuk majd.
 • Most már lassan csapatépítőink is visszatérnek, így, ha most kerülsz hozzánk felvételre, hamar megtapasztalhatod, milyen is, amikor a cég lazul.
 • Folyamatos szakmai képzésekkel támogatjuk a kollégákat – mert ebben a szakmában nincs olyan, hogy ne lehetne újat tanulni.
Foglaljuk össze, mik a konkrét elvárásaink:
 
 • Felsőfokú végzettség – terület nem számít, de preferáljuk a következőket: HR, közgazdász, kereskedelmi vagy egyéb reál területen szerzett diploma
 • Minimum 3 év ügynökségi oldalon szerzett recruitment tapasztalat vagy minimum 1 év recruitment team leaderi tapasztalat
 • Tárgyalóképes angol nyelvtudás
 • Jó szervező készség, analitikus gondolkodás, barátságos, de határozott kommunikáció
Konkrét feladataid lesznek:
 
 • 4-5 fős recruitment csapat irányítása
 • Feladatok delegálása a csapattagok között, prioritások meghatározása
 • Egyéni fejlődés nyomon követése, mentorálás
 • A teljes szolgáltatás koordinálása, és a saját projektek menedzselése
 • Szakmai vezetőkkel együttműködés, toborzási stratégia kialakítása
Mi történik majd a kiválasztás során?
 
Felhívunk, telefonos interjút készítünk veled. Ha ott szimpatikusak vagyunk egymásnak, eljössz hozzánk és beszélgetünk. Irodánk a XI. kerületben található egy csendes, kertvárosi utcában.
 
Minden esetben kapsz tőlünk visszajelzést – akkor is ha nem téged választottunk valamiért.
 
Kukkants be irodánk életébe, ha többre vagy kíváncsi, és jelentkezz hozzánk!
 
www.instagram.com/beckandpartners

Hasonló pozíciók

Értékesítés, Kereskedelem | Győr-Moson-Sopron megye

Munkaerőkölcsönzésben, Hr területen szerzett tapasztalattal, jó piaci ismerettel keresünk új munkatársat HR szolgáltató cég részére az alábbi pozícióba.

A hirdetés lejár 22 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Fizikai munkaerő toborzásától kezdve felsővezető keresésekig minden területen vállalunk megbízásokat. Országos ügyfélportfólióval dolgozunk, emellett párhuzamosan több fejlesztési projektet menedzselünk. Meglévő csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk új kollégát a következő pozícióba:

A hirdetés lejár 118 nap múlva
HR, Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specializálódtunk, vállalatunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Saját csapatunk folyamatos bővítése miatt keresünk most a következő pozícióba új kollégát:

A hirdetés lejár 149 nap múlva