KERESKEDELMI MENEDZSER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye

Munkaterület: Értékesítés / Kereskedelem

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Felsőfok szóban és írásban vagy Német Felsőfok szóban és írásban

 
 
Partnerünk, a Bábolna Sped Fuvarozó, Szállítmányozó és Járműjavító Kft.
 
KERESKEDELMI MENEDZSER
 
pozícióra állást hirdet.  

 

Az elmúlt évek során cégük járműparkja jelentősen bővült és szeretnék, ha a cég kereskedelmi tevékenysége is hasonló fejlődésen menne keresztül.
 
Emiatt keressük számukra fuvarozásban, logisztikában értékesítési tapasztalattal rendelkező kollégát, aki képes felvenni velünk a tempót. 
 
Közel 30 éve családi vállalkozásként működnek, így fontosak számukra az emberi kapcsolatok, a sikerre való törekvés és a bizalom. 
 
Az új munkatárs feladatai közé fog tartozni a kapcsolatfelvétel potenciális partnerekkel, új értékesítési csatornák feltérképezése, üzemeltetése, piaci igények változásának figyelemmel kísérése, értékelése, havi beszámolók készítése, értékesítési riportok összeállítása, ügyfél látogatások megszervezése, részvétel személyes tárgyalásokon, tárgyalásjelentések készítése.
 
Csapatuk beszél idegen nyelveket, így örömükre szolgálna, ha az új munkatársuk  angol vagy német nyelvben ki tudná egészíteni tudásukat a tárgyalásaik során. 
 
Csapatuk székhelye Bábolna, Rákóczi utca 8., ahova Győrből és Komáromból is könnyedén, 30 perc alatt be lehet érni. 
 
 
Amennyiben a meghirdetett pozíció felkeltette érdeklődését JELENTKEZZEN!
Küldje el számunkra friss magyar nyelvű önéletrajzát a JELENTKEZÉS gombra kattintva!

Hasonló pozíciók

Logisztika / Szállítmányozás | Budapest

Szeretne részt venni a világ egyik legnagyobb szállítmányozási és logisztikai vállalatának munkájában? Szívesen csatlakozna egy dinamikusan fejlődő nemzetközi csapathoz? Pozitív szemléletű és szeret szervezni? Itt a lehetőség, hogy egy profi csapat vezetését végezze! Ügyfelünk globális szállítmányozó és logisztikai szolgáltató cég, a szállítmányozás kombinációinak és logisztikai megoldásainak széles skáláját nyújtja Megbízóik részére. Ma több mint 50 országban képviseltetik magukat saját kirendeltséggel, és több min 19.000 munkatársat foglalkoztatnak. A rohamosan fejlődő és növekvő vállalat sikerének egyik záloga, hogy nagy szállítmányozói múlttal, kiterjedt hálózattal, komoly referenciákkal és megfelelő tapasztalattal rendelkeznek. A cég sikerének másik záloga az ütőképes fuvarszervezői csapat, amelynek bővítéséhez most új munkatársat keresünk. A pozíció megnevezése: SENIOR FUVARSZERVEZÉSI CSOPORTVEZETŐ

A hirdetés lejár 50 nap múlva
Logisztika / Szállítmányozás | Budapest

Szeretné anyanyelvi környezetben kamatoztatni német tudását? Olyan lehetőséget keres, ahol egy nemzetközi fuvarozó cég logisztikai csapatában dolgozhat? Ebben az estben ez a lehetőség Önnek szól! Magyar tulajdonú szállítmányozási cégcsoport keres határozott fellépésű, tapasztalt munkatársat LOGISZTIKAI- ÉS OPERÁCIÓS VEZETŐ munkakörbe.

A hirdetés lejár 12 nap múlva
Logisztika / Szállítmányozás | Budapest

Partnerünk innovatív szolgáltatásokat nyújt optimalizált logisztikai megoldások fejlesztésével és alkalmazásával. Több mint 15 leányvállalattal működnek együtt. A folyamatos szervezeti fejlődés érdekében olyan munkatársakat keresünk, akik hozzájárulnak a vállalat jövőbeli sikeréhez. Bővülő csapatukba keresünk a következő pozícióba szakembert:

A hirdetés lejár 24 nap múlva