CHEF DE RANG

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Vendéglátás / Idegenforgalom

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Szakmunkás / Egyéb szakiskola Középfokú tanfolyam Szakközépiskola

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Szeretnél egy nagy multú étterem tagja lenni? Számodra a legfontosabb a vendégélményről való gondoskodás és releváns tapasztalattal is rendelkezel? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, ez a pozíció Neked szól!

 

 

Partnerünk új csapattagot keres CHEF DE RANG pozícióba!

Feladatok:

 • Értékesítés, fizetés
 • Vendégélményről való gondoskodás
 • Alkalmanként üzletvezető helyettesítése

Követelmények:

 • Középfokú végzettség
 • Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat
 • Külföldi tapasztalat, vagy Magyarországon 5 csillagos szállodában szerzett tapasztalat hasonló munkakörben
 • Erős középszintű angol nyelvtudás
 • Vezetői ambíciók
 • Precizitás, pontosság
 • Kiváló kommunikációs képességek

Juttatások:

 • Szakmai tapasztalathoz illeszkedő alapbér
 • Parkolási lehetőség

Munkavégzés helye: belváros

Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődését, az alábbi gombra kattintva adhatja le jelentkezését, önéletrajz csatolásával:

Hasonló pozíciók

Vendéglátás / Idegenforgalom | Budapest

Partnerünk az egyedi, barátságos hangulatra, partneri kapcsolatokra és világszínvonalú vezetők fejlesztésére fókuszál. Segítenek a partnereiknek elérni a kihívó céljaikat és beteljesíteni álmaikat. Arra ösztönzik partnereiket, hogy elfogadják a kihívásokat és fejlesszék a kompetenciáikat, miközben nagyszerűen érzik magukat. Menedzsereik valódi hatást gyakorolnak a cég eredményeire – megvalósítják az ötleteiket és megfigyelik az üzlet növekedését az alapján, amit létrehoztak. Csatlakozz hozzájuk mint ASSISTANT STORE MANAGER - Budapest (Üzletvezető-helyettes). Mi az, amit megtanítanak neked Assistant Store Manager pozícióban? Csapat építését és fejlesztését: részvétel toborzásban professzionális eszközeinken keresztül, munkatársak betanítása és motiválása, értékelő és fejlesztő beszélgetések levezetése. Az üzlet bérköltségeinek kezelését: eredménykimutatás elemzés, költségek tervezése és ellenőrzése, beosztás készítése a csapat számára. Személyes dokumentumok kezelését: szerződések előkészítése, munkavállalók javadalmazása a munka törvénykönyve alapján. Tehetség gondozást: fejlesztő beszélgetések levezetése, időszakos értékelések a kompetencia modellünk alapján, a csapat motiválása.

A hirdetés lejár 12 nap múlva
Vendéglátás / Idegenforgalom | Csongrád megye

Partnerünk egyedi, barátságos hangulatra, partneri kapcsolatokra és világszínvonalú vezetők fejlesztésére fókuszál. Segítenek a partnereiknek elérni a kihívó céljaikat és beteljesíteni álmaikat. Arra ösztönzik partnereiket, hogy elfogadják a kihívásokat és fejlesszék a kompetenciáikat, miközben nagyszerűen érzik magukat. Menedzsereik valódi hatást gyakorolnak a cég eredményeire – megvalósítják az ötleteiket és megfigyelik az üzlet növekedését az alapján, amit létrehoztak. Csatlakozz a hozzájuk mint ASSISTANT STORE MANAGER - Szeged (Üzletvezető-helyettes). Mi az, amit megtanítanak neked Assistant Store Manager pozícióban? Csapat építését és fejlesztését: részvétel toborzásban professzionális eszközeinken keresztül, munkatársak betanítása és motiválása, értékelő és fejlesztő beszélgetések levezetése. Az üzlet bérköltségeinek kezelését: eredménykimutatás elemzés, költségek tervezése és ellenőrzése, beosztás készítése a csapat számára. Személyes dokumentumok kezelését: szerződések előkészítése, munkavállalók javadalmazása a munka törvénykönyve alapján. Tehetség gondozást: fejlesztő beszélgetések levezetése, időszakos értékelések a kompetencia modellünk alapján, a csapat motiválása.

A hirdetés lejár 12 nap múlva
Vendéglátás / Idegenforgalom | Budapest

Szeretnél egy nagy múltú étterem tagja lenni? Számodra a legfontosabb a vendégélményről való gondoskodás és releváns tapasztalattal is rendelkezel? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, ez a pozíció Neked szól!

A hirdetés lejár 10 nap múlva