SZOLGÁLTATÁS VEZETŐ RECRUITER

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: HR / Munkaügy

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

A Beck & Partners Kft. most már 15 éve működő, magyar munkaerő-közvetítő cég. Nagy- és kisvállalatoknak toborzunk országos szinten szektortól és szakterülettől függetlenül szakembereket, ahol főként szellemi pozíciókra toborzunk.
A pozíció, melyre most új kollégát keresünk: 

 

SZOLGÁLTATÁS VEZETŐ-RECRUITER

Legyen legalább 3-4 éves tapasztalatod toborzás-kiválasztás területén, melyet mindenképpen ügynökségnél szereztél!

Fontos elvárás, hogy legyen kisebb csoport szakmai vezetésében szerzett jártasságod, és elért eredményeid.

Olyan embert keresünk, aki képes operatív szinten irányítani senior és junior recruiterek, sourcerek munkáját és párhuzamosan még szívesen dolgozna pár toborzási projekten is. Ez utóbbi azért fontos, mert úgy gondoljuk a vezetőnek példát kell tudnia mutatni, szakmailag megkérdőjelezhetetlennek kell lennie.

 

Ügyfélkörünk és pozíciónk vegyes szakterületűek, így elengedhetetlen, hogy legyen tapasztalatod többféle terület toborzásában is: pl. mérnök, pénzügyi, logisztikai és egyéb területeken.

És akkor pontosítsunk további részleteket!

Amit mi tudunk Neked nyújtani:

 

 • Számítunk Rád a folyamatok fejlesztésében is, ötleteidet nyitottan fogadjuk!
 • Családias, összetartó csapatot – ez nem csak sablonos szöveg. Bár nagy felelősséget szeretnénk Rád bízni, minden támogatást meg is adunk, hogy elbírj vele.
 • Alapfizetésed mellé, havi teljesítményedet és kiemelt eredményidet bónusszal jutalmazzuk majd
 • Most már lassan csapatépítőink is visszatérnek, így, ha most kerülsz hozzánk felvételre, hamar megtapasztalhatod, milyen is, amikor a cég lazul
 • Folyamatos szakmai képzésekkel támogatjuk a kollégákat – mert ebben a szakmában nincs olyan, hogy ne lehetne újat tanulni

 

Foglaljuk össze, mik a konkrét elvárásaink:

 

 • Felsőfokú végzettség – terület nem számít, de preferáljuk a következőket: HR, közgazdász, kereskedelmi vagy egyéb reál területen szerzett diploma
 • Legalább 3-4 év ügynökségi oldalon szerzett recruitment tapasztalat, és kisebb csapat szakmai vezetésében / vagy irányításában szerzett jártasság
 • Jó angol nyelvtudás
 • Jó szervező készség, analitikus gondolkodás, barátságos, de határozott kommunikáció

Konkrét feladataid lesznek:

 

 • 6 fős recruitment csapat irányítása
 • A teljes szolgáltatás koordinálása, és a saját projektek menedzselése
 • Feladatok delegálása a csapattagok között, prioritások meghatározása
 • Egyéni fejlődés nyomon követése, mentorálás

 

Mi történik majd a kiválasztás során?

Felhívunk, telefonos interjút készítünk veled. Ha ott szimpatikusak vagyunk egymásnak, eljössz hozzánk és beszélgetünk. Irodánk a XI. kerületben található egy csendes, kertvárosi utcában.

Minden esetben kapsz tőlünk visszajelzést – akkor is ha nem téged választottunk valamiért.

 

Kukkants be irodánk életébe, ha többre vagy kíváncsi, és jelentkezz hozzánk!

www.instagram.com/beckandpartners

Hasonló pozíciók

HR / Munkaügy | Budapest

Beck & Partners Kft. egy több mint 15 éve működő, magyar tulajdonú munkaerő-közvetítő cég. Nem specalizálódtunk, vállalunk fizikai munkaerő toborzástól elkezdve, felsővezető keresésekig szinte minden területen vállal megbízásokat. Ügyfélportfóliónk hasonlóképp színes és országos szintre terjed ki. Ha ez még nem lenne elég sokrétű, adunk karrier-tanácsadást, saját toborzó szoftvert fejlesztünk és online szakmai tréningeket is szervezünk. Saját csapatunkat folyamatos bővítése miatt keresünk most új kollégát.

A hirdetés lejár 27 nap múlva
HR / Munkaügy | Budapest

A Beck & Partners Kft. most már 15 éve működő, magyar munkaerő-közvetítő cég. Nagy- és kisvállalatoknak toborzunk országos szinten szektortól és szakterülettől függetlenül szakembereket. Szervezeti átalakítás következményeképpen, létrejött egy pozíció, melyre most új kollégát keresünk. Ha már eltöltöttél minimum 3 évet toborzás-kiválasztás területén ügynökségnél, és szeretnél feljebb lépni a ranglétrán, lehetőségünk most Neked szól! A vezetői tapasztalat előny, de fontosabbak a soft skillek és a toborzás területének mély ismerete. Olyan embert keresünk, aki képes operatív szinten irányítani senior és junior recruiterek, sourcerek munkáját és párhuzamosan még szívesen dolgozna pár toborzási projekten is. Ez utóbbi azért fontos, mert úgy gondoljuk a vezetőnek példát kell tudnia mutatni, szakmailag megkérdőjelezhetetlennek kell lennie. Nem szépítünk, nálunk igazán hardcore projektek vannak, így elengedhetetlen, hogy legyen tapasztalatod IT, mérnök toborzásban is, minden egyéb mellett. Ha nem rettentél el, akkor pontosítsunk további részleteket!

A hirdetés lejár 8 nap múlva
HR / Munkaügy | Budapest

Ha ezt az álláshirdetést olvasod bizonyára toborzásban szereztél már pár év tapasztalatot, és érdekel a marketing világa, vagy esetleg marketing végzettséggel és tapasztalattal is rendelkezel. Az biztos, hogy az elkövetkezendő pár (inkább több) sorban egy viszonylag komplex gondolkodású, proaktív személyiségű keménylegényt/leányt fogunk most körülírni. Reméljük, hogy tetszeni fog, amit olvasol, magadra ismersz majd és az álláshirdetés végén vígan fogsz rábökni a jelentkezem gombra. Bizonyára nem ismeretlen számodra a Beck & Partners neve, ha eltöltöttél már 2-3 évet akár vállalati oldalon HR-esként, akár munkaerőközvetítő vagy kölcsönző cégnél. 10+ éve tevékenykedünk a piacon toborozzuk a munkavállalókat partnereinknek, vagy éppen levadásszuk azt, akit kell. Szigorúan jó értelemben! :) Az egyik legfőbb dolog, amit tudnod kell rólunk, hogy minden évben kitűzünk magunknak egy fontos célt, egy fontos projektet, amit ha kell, akkor tűzön-vízen keresztül tolunk magunk előtt, néha pedig húzzuk magunk után. Az idei év fontos projektje pedig az, hogy a jelöltek számára minden szempontból kedvező, egyszerű és naprakész folyamatokat találjunk ki, ezzel is segítve őket az álláskeresésben. Ehhez pedig Rád van szükségünk!

A hirdetés lejár 8 nap múlva