BIZTONSÁGTECHNIKAI FŐMUNKATÁRS

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Heves megye

Munkaterület: Gyártás / Termelés

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Szakirányú (gépész, vegyész, villamos) felsőfokú szakképzettséggel rendelkezel? Érdekel a biztonságtechnika és szívesen kipróbálnád magad egy kihívásokkal teli munkakörnyezetben? 

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, ezt a pozíciót Neked találták ki! 

Partnerünk a cseppfolyós propán és bután gázkeverék valamint a tiszta propán legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi forgalmazója. Horti üzemükbe keresünk új szakembert az alábbi pozíció betöltésére:

 

BIZTONSÁGTECHNIKAI FŐMUNKATÁRS

Te vagy az ideális jelölt, ha:
 
  • szakirányú (gépész, vegyész, villamos) felsőfokú szakképzettséggel rendelkezel
  • napi utazási hajlandóságot mutatsz a munkavégzés helyére, a horti töltőüzembe
  • gépjármű vezetői engedély tulajdonosa vagy
 
Ezek lesznek a feladataid: 
 
  • a biztonsági szervezetben, a vállalati Biztonságtechnikai Irányítási Rendszer és az ISO 9001 Minőségirányítási Rendszer Horti Töltőüzemi feladatainak végzése
  • az üzemben, a munkavédelmi-, tűzvédelmi-, környezetvédelmi és katasztrófavédelmi jogszabályi és vállalati szabályozások betartásának ellenőrzése, elősegítése
 
Előnyök a felvételnél:
 
  • a feladat szerinti területen korábban szerzett tapasztalat
  • minőségirányítási auditori, szakemberi képzettség, tapasztalat

Ezeket kapod a munkádért cserébe:

  • szakmai tapasztalatnak megfelelő alapbér
  • cafeteria keret
  • kihívásokkal teli munkakörnyezet, ahol értékes szakmai tapasztalatra tehetsz szert
Munkavégzés helye: Horti töltőüzem (Heves megye)
 
Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődésed, az alábbi gombra kattintva adhatod le jelentkezésed, önéletrajz csatolásával:

Hasonló pozíciók

Gyártás / Termelés | Komárom-Esztergom megye

Tapasztalt a minőségbiztosítás terén, és új kihívásokat keres? Egy zöld mezős beruházásban megtalálhatja! Partnerünk Dél -Korea 5. legnagyobb vállalatcsoportja 24 országban van jelen. Tatabányai ipari parkban épülő gyáregysége, autóipari beszállító cégként az elektromos autókhoz akkumulátort gyártó vállalatokat fogja kiszolgálni. Rugalmas vezetőséggel tud együtt dolgozni, akik munkáját megbecsülik, hosszútávon számítanak Önre, s fejlődésére is figyelmet fordítanak. MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI MÉRNÖK pozícióba várják új kollégájukat. Tőkeerős cég, ide érdemes váltani! A munkakör célja: Minőségbiztosítási osztály működésének támogatása és aktív részvétel a folyamatok fejlesztésében. Vevői és beszállítói reklamációk kezelése, a folyamatos termelés támogatása.

A hirdetés lejár 26 nap múlva
Gyártás / Termelés | Somogy megye

Partnerünk osztrák tulajdonú, másodlagos nyersanyag feldolgozással, kereskedelemmel, belföldi- és nemzetközi szállítmányozással, teljes körű hulladékgazdálkodással foglalkozó társaság. Jelenleg új kollégát keresnek az alábbi pozícióba:

A hirdetés lejár 14 nap múlva
Gyártás / Termelés | Nógrád megye

Autóiparban dolgoznál? Biztos hátterű vállalatot keresel? Szívesen dolgoznál saját projekteken? Szeretnéd ha javaslataiddal, meglátásaiddal hatással lennél egy cég életére? Egy támogató, motiváló, fejlődést biztosító közösségben képzeled el a jövőd? Ne keress tovább, ez a pozíció Neked szól! Ügyfelünk egy kanadai hátterű, autóipari beszállító cégcsoport része Észak-Magyarország területén. Csapatukba keresünk most új kollégát az alábbi pozíció betöltésére:

A hirdetés lejár 16 nap múlva