PROJEKT MENEDZSER (műszaki terület)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye Budapest

Munkaterület: Gyártás / Termelés

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Szakközépiskola

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

PROJEKT MENEDZSER (műszaki terület)
 
 
A Platio egy budapesti központú technológiai startup hajdúnánási gyártó bázissal, amely fenntartható építőanyagok gyártására specializálódott. A Platio napelemes térkő, amely újrahasznosított műanyag alapzatra épül innovatív és esztétikus megoldást kínál otthonoknak, cégeknek és városoknak egyaránt. Magyar termékként a napelemes megoldások új generációját képviseljük és célunk, hogy ez a technológia a modern építészet részévé váljon. 
Amellett, hogy elsősorban a nemzetközi piacokra összpontosítunk fontosnak tartjuk, hogy a magyar piacon is jelen legyen termékünk.
 
A leendő projekt menedzser munkatárs feladata elsősorban a közvetlen telepítések koordinálása és a projektek levezetése. Ezenkívül szakmai támogatást nyújt a hazai és nemzetközi viszonteladó partnereink részére műszaki és kivitelezési feladatokban szorosan együttműködve a társosztályokkal, kifejezetten az értékesítési, termékfejlesztési, és gyártási egységek munkatársaival. 
Kiemelt feladatok: 
 • Termékkínálat ismerete, nyilvántartása (Naturasoft értékesítéssel kapcsolatos feladatok).
 • Hazai és nemzetközi közvetlen projektekben az installációs folyamatok projekt szintű koordinálása menedzselése, összefogása
 • Külső szállítók (telepítők) felkutatása, a kivitelezési munkák összehangolása és folyamatos kapcsolattartás
 • A projekt előkészítése, szakmai munka összehangolása
 • Projekt költségvetés készítése és nyomonkövetése
 • A projekteket érintő beszerzési feladatok ellátása mellett a folyamatok működtetésé, szükség esetén javaslat kidolgozása a társosztályok bevonásával
 • A projekt eredményeinek illesztése a szervezeti működésbe
 • Nemzetközi viszonteladók támogatása az installációkban (főként az új partnerek első projektjeiben való részvétel)
 • Termékfejlesztésben való részvétel (a termékfejlesztési csapat támogatása)
 
Kiemelt elvárások: 
 • Legyen mínium középfokú műszaki végzettséged (villamos, gépész vagy építőipari háttér, véna preferált)
 • Projektmanagement feladatokban való jártasság
 • Mivel főként a nemzetközi piacokra összpontosítunk fontos a tárgyalóképes angol nyelvtudás szóban és írásban is
 • A változás nálunk állandó, így fontos a rugalmasság, kreatív hozzáállás, akár stratégia feladatokban való részvétel
 • Rengeteget fogsz írásban és szóban kommunikálni, így szükséged lesz kiváló kommunikációs, és problémamegoldó készségekre
 • Felhasználó szintű számítógép ismeretek (MS Office természetesen alapkövetelmény)
 • "B" kategóriás jogosítvány
 
Munkavégzés helye:
 • Budapest XIII. kerület (szükség esetén Hajdúnánás)
 
Ha tudod, milyen az élet egy startup-nál, nem ijedsz meg a folyamatos változástól és szeretnél valami marandót alkotni egy olyan cégnél, amelynek a termékét a világ minden részéről keresik nálunk a helyed!
 
Amennyiben érdekel a meghirdetett pozíció, küldd el számunkra magyar nyelvű önéletrajzodat  a JELENTKEZÉS gombra kattintva!

Hasonló pozíciók

Értékesítés / Kereskedelem | Bács-Kiskun megye

Magabiztos műszaki tudással rendelkezel a forgácsolás területén? Régóta dolgozol már mérnökként / technikusként, de szívesen kipróbálnád magad értékesítőként is? Szeretnél kiszakadni a megszokott ipari környezetből, és a napjaidat inkább utazással, ügyfelek látogatásával töltenéd? Emellett az angol nyelvű kommunikáció sem jelent gondot számodra? Amennyiben minden kérdésre igennel feleltél, várjuk jelentkezésed, hiszen pont Téged keresünk partnerünk számára! Megbízónk egy kis létszámú, külföldi tulajdonban lévő vállalat, amely forgácsolástechnikai megoldások értékesítésével foglalkozik. Csapatukba keresünk most új kollégát az alábbi pozíció betöltésére: MŰSZAKI ÜZLETKÖTŐ ÉS TANÁCSADÓ

A hirdetés lejár 64 nap múlva
Értékesítés / Kereskedelem | Budapest

Szívesen dolgoznál egy stabil hátterű, családias létszámú, épületgépészeti vállalatnál, akik kiváló minőségű forgalmazott termékeikkel a piac meghatározó szereplői? Olyan pozíciót keresel, amelyben komplex, izgalmas értékesítési feladatokat láthatsz el napi szinten? Szeretnéd, ha valóban versenyképes juttatási csomagot vihetnél haza a hónap végén? Amennyiben minden kérdésre igennel feleltél, ne habozz, jelentkezz a pozícióra, hiszen a Megbízónk már nagyon várja, hogy a csapata új tagja legyél, mint: ÉRTÉKESÍTŐ (ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERÜLET)

A hirdetés lejár 28 nap múlva
Értékesítés / Kereskedelem | Országos

Ha rendelkezel több éves értékesítési tapasztalattal és szeretnél napjainkban hasznos és kelendő termékekkel üzletelni, ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL ! Partnerünk klíma és légtechnikai gépek forgalmazásával foglalkozik, több évtizedes szakmai tapasztalattal jelentős piaci előnyre tettek szert. A lelkes, elhivatott mérnökcsapat célja az, hogy egy olyan egyedi koncepciót és irányvonalat alakítson ki a piacon, amely egyedülálló gondolkodásmódot képvisel, mellyel nemcsak gépeket, termékeket, hanem egyedi megoldásokat és szolgáltatásokat is kínálnak Ügyfeleiknek. Svéd hőszivattyúk értékesítésére Nyugat -Magyarország régióba TERÜLETI ÉRTÉKESÍTŐT keresünk.

A hirdetés lejár 8 nap múlva