ÁLTALÁNOS ÁLLÁSHIRDETÉS - TERMELÉSI CSOPORTVEZETŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye

Munkaterület: Gyártás / Termelés

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Szakközépiskola

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Kedves Álláskereső!

 

Állást keres termelési csoportvezető területen?

 

Olvasson tovább, mert ez az üzenet Önnek szól!

 

A jelenlegi helyzetben sok szakember állása került veszélybe, sokak pozíciója vált bizonytalanná, vagy szimplán csak nyitottak új lehetőségekre.

 

Ennek érdekében létrehoztunk több olyan általános álláshirdetést, ahol adott terület szakembereit gyűjtjük össze annak érdekében, hogy ha nyílik számukra releváns álláslehetőség partnereinknél, mielőbb meg tudjuk őket keresni a lehetőséggel.

Miért?

Azért, mert Ügyfeleink sokszínűségének köszönhetően biztosan fogunk tudni Önnek segíteni. Azon munkaerő-közvetítő cégek közé tartozunk, akiknek szinte minden szektorból van Ügyfele, gyártási területen szakemberekre pedig mindig szükség volt, van és lesz.

Hogyan?

Ha regisztrál az adatbázisunkba egy részletesen kitöltött adatlappal, egy friss önéletrajzzal – erre a pozícióra – mi megőrizzük jelentkezését, és amennyiben szakmai profiljába illeszkedő nyitott pozíció van/lesz nálunk, keresni fogjuk telefonon vagy pedig e-mailben.

Mit kell tenni?

Semmi egyebet, mint az álláshirdetés alján szereplő 5 perces regisztrációs lehetőséget kiválasztani. Ha már regisztrált régebben, csupán egy egyszerű belépéssel tud jelentkezni. 

Mit adunk mi cserébe?

Remélhetőleg új munkahelyet.

Ha pedig még a hírlevelekre is feliratkozik, biztosan kap értesítést azon álláslehetőségekről, amik frissen felkerülnek rendszerünkbe.

Ha szeretne értesülni az állásajánlatainkról, kérjük önéletrajza csatolásával és a profiljának kitöltésével jelentkezzen!

Hasonló pozíciók

Gyártás / Termelés | Nógrád megye

KARBANTARTÁS VEZETŐT KERESÜNK AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓ PARTNERÜNKHÖZ! Amennyiben rendelkezik műszaki végzettséggel és több éves gyártó cégnél szerzett szakmai, illetve vezetői tapasztalattal, várjuk jelentkezését rendszerünkön keresztül. Mit lehet tudni Megbízónkról? Ügyfelünk egy autóipari beszállító cégcsoport része Észak-Magyarország területén. Csapatukba keresünk most új kollégát az alábbi pozíció betöltésére: KARBANTARTÁS VEZETŐ

A hirdetés lejár 43 nap múlva
Mérnöki / Műszaki területek | Komárom-Esztergom megye

Ha szerzett már tapasztalatot gépészmérnökként és remek lehetőséget keres egy tőkeerős cégnél, izgalmas, felelősségteljes feladatokkal, akkor ez a KARBANTARTÓ MÉRNÖK pozíció ÖNNEK szól! Ebbe a zöldmezős beruházásba még az elején becsatlakozhat és részt vehet a folyamatok kialakításában. Partnerünk vállalatcsoportja 24 országban van jelen, a tatabányai autóipari beszállító cég az elektromos autókhoz akkumulátort gyártó vállalatokat fogja kiszolgálni. Rugalmas vezetőséggel tud együtt dolgozni, akik munkáját megbecsülik, hosszútávon számítanak Önre, s fejlődésére is figyelmet fordítanak.

A hirdetés lejár 8 nap múlva