INGATLANÉRTÉKESÍTŐ (Debrecen)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Hajdú-Bihar megye Debrecen

Munkaterület: Építőipar / Ingatlan

Pozíciószint: Vállalkozó / Alvállalkozó

Elvárt végzettség: Szakközépiskola

Munkatapasztalat: 0-1 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
 
A piacvezető Duna House debreceni irodájába keresünk ingatlanértékesítő munkatársat. Cégcsoportunk 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, amihez mi 16 évvel ezelőtt csatlakoztunk, mikor megnyitottuk első, a Bem téren található irodánkat. Azóta folyamatosan fejlődünk, és már több ezer elégedett ügyféllel dolgozhattunk együtt. Ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint az, hogy év elején sikeresen megnyitottuk a hálózat legnagyobb irodáját. Modern munkakörnyezetet teremtettünk, ahol az értékesítőinknek a munka mellet van lehetőségük a kikapcsolódásra is.
Az erősségünk abban rejlik, hogy bármilyen piacon, váratlan körülmények között is sikeresek tudunk lenni. Ez az elmúlt időszakban is így volt, a vírus ellenére is szárnyaltunk. Ez a stabilitás az, ami az értékesítőink számára a legnagyobb biztonságot nyújtja.
 
 
Mi lehetőséget kínálunk számodra, hogy a magad ura legyél: a fizetés teljesítményarányos, ezáltal annyit kereshetsz, amennyit és ahogyan te dolgozol, a felső határt csakis te szabhatod meg magadnak. Továbbá rugalmas a munkaidő, úgy oszthatod az idődet, ahogy az neked a legjobb.
Folyamatos karrierfejlődési lehetőséget kínálunk, értékesítőtől eljuthatsz egészen odáig, hogy megnyitod a saját irodádat.
Mi, ahogy ügyfeleink is, megbecsüljük a minőségi munkát, mind emberileg, mind pedig anyagilag. Célunk, hogy minden kollégánk a legjobbat hozza ki magából, épp ezért külön díjazzuk, jutalmazzuk a kiemelkedő teljesítményt, ezzel is biztatva őket, hogy tegyenek a céljaikért, és fejlődjenek folyamatosan.
Ha eleged van a monoton, szürke hétköznapokból, nálunk a legjobb helyre kerülsz: minden napod máshogy fog telni. Ami az egyetlen biztos pont lesz, hogy egy jó hangulatú, pörgős, segítőkész és szorgalmas csapattal leszel körülvéve, amiben mindenki megtalálja a helyét, kortól és tapasztalatoktól függetlenül.
 
 
Téged keresünk, ha:
  • Céltudatos, motivált és alázatos vagy a munkáddal és embertársaiddal szemben
  • Rendelkezel középfokú végzettséggel és vezetői engedéllyel
  • Nyitott vagy az újdonságokra, és a folyamatos tanulásra
  • Jellemző rád a sokoldalúság
  • Kitartó vagy, és tele vagy ambíciókkal
  • Szeretnél a magad ura lenni, de egyedül nem mersz belevágni egy vállalkozásba
  • Tudsz hosszú távon gondolkodni
Munkavégzés helye:
  • Debrecen
 
Amennyiben úgy érzed, hogy szeretnél a csapatunk tagja lenni, csatold önéletrajzodat a jelentkezésedhez!