TERMELÉS TERVEZŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: Gyártás / Termelés

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 0-1 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Szeretnél egy fiatalos csapat tagja lenni, ahol gyakorlati tudást is szerezhetsz?
Partnerünk közel 30 éve gyárt vörös és sárgaréz alapanyagból kiváló minőségű csőszerelvény termékeket. Csatlakozz te is, hogy még sikeresebbek lehessenek!

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Gyártás / Termelés | Fejér megye

Megbízónk egy piacvezető, alumínium nyílászárókat, üvegfalakat és árnyékolókat tervező, gyártó és kivitelező vállalat. Az egyetlen olyan hazai alumínium nyílászáró tervező, gyártó és kivitelező cég, amelynek saját kutatás-fejlesztési küldetése, állandó fejlesztő csapata és programja van. Innovatív, kifejezetten az ügyféligényt szem előtt tartó, kiváló mérnöki szakembergárda biztosítja a prémium minőséget, ahol nemcsak az építésztervezői szakmai, hanem a megrendelői álmokat is meg lehet valósítani. Bővítés céljából keresnek GYÁRTÁS ELŐKÉSZÍTŐ kollégát kisbéri gyártó üzemükbe. Költözés esetén támogatja a cég a lakhatást!

A hirdetés lejár 18 nap múlva
Gyártás / Termelés | Komárom-Esztergom megye

Műszakvezető-sorvezető-csoportvezető vagy művezető tapasztalattal rendelkezik? Új kihívásra vágyik? Most lehetősége van becsatlakozni egy zöld mezős autóipari beruházásába Műszakvezetőként. Partnerünk Dél -Korea 5. legnagyobb vállalatcsoportja 24 országban van jelen. A tatabányai autóipari beszállító cég az elektromos autókhoz akkumulátort gyártó vállalatokat fogja kiszolgálni. Rugalmas vezetőséggel tud együtt dolgozni, akik munkáját megbecsülik, hosszútávon, stabilan számíthat rájuk, s fejlődésére is figyelmet fordítanak. Ide érdemes váltani, lehet éppen ÖNT keresik!

A hirdetés lejár 14 nap múlva
Gyártás / Termelés | Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Megbízónk magyarországi leányvállalata, 2008-ban alakult. Cégünk fő profilja a műanyagflakonok gyártása. Megalakulása óta rendkívül dinamikusan fejlődik, ennek következményeként cégünk a következő pozícióba keres új munkatársat: MINŐSÉGELLENŐR

A hirdetés lejár 16 nap múlva