CRM TANÁCSADÓ (SALESFORCE)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye

Munkaterület: Informatika / Telekommunikáció

Pozíciószint: Specialista

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Kommunikációs/Társalgási szint

Ügyfelünk az emelővillás targoncák és a raktártechnikai gépek világviszonylatában az egyik vezető gyártó.

Megbízónk ügyfelei számára intralogisztikai, nagy teljesítményű megoldásokat fejleszt. Ennek alapjául elektromos és dízel üzemű targoncák, raktártechnikai gépek, raklapemelők, flottakezelő szoftver, automatizálási megoldások, vezetéstámogató rendszerek, finanszírozási ajánlatok, valamint a targoncákkal kapcsolatos szolgáltatások és a kezelők szakképzése szolgál.

Ügyfelünk termékei a világ minden részén egyet jelentenek a prémium minőséggel, a megbízhatósággal, a német precizitással.

Jelenleg csapatbővítés céljából keresünk hozzájuk CRM TANÁCSADÓ (SALESFORCE) kollégát.

Fő felelőssége:
A piac és a partnerek szegmentációjának kidolgozása, a célzott marketing kampányok kidolgozásában való aktív részvétel és az adatbázis elemzésével proaktívan lead-ek generálása. A munkakör további célja a CRM adatbázis szakértő és elemző funkció kiépítése a vállalat értékesítési és marketing stratégiájának támogatására. A vállalat CRM rendszer fejlesztésének és használatának felügyelete, az adatok hatékony rendszerezésének és elemzésének kidolgozása. Kulcs szerepet tölt be a Salesforce 2021-ben történő bevezetésében és az adatbázis-alapú ügyfélszegmentálás kialakításában.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Informatika / Telekommunikáció | Pest megye

Budaörsi partnerünk az ország legnagyobb gépjármű logisztikával foglalkozó vállalata - Magyarországon kívül még 11 másik országban vannak jelen szolgáltatásaikkal. Osztrák hátterű cég, jelenleg több, mint 300 főt foglalkoztatnak. Bővülő informatikai csapatukba keresünk most új tagot az alábbi pozícióba: ERP RENDSZERSZERVEZŐ

A hirdetés lejár 18 nap múlva
Informatika / Telekommunikáció | Budapest

Our Partner is a global company with production, sales and trading activities throughout the value chain. A new organizational unit has been created for our partner, which operates as an in-house service provider within the corporate group. Its main mission is to provide IT, financial and human resource services to all sectors of the company. We are looking for a specialist for the following position in their expanding team: SAP SOLUTION & DELIVERY MANAGER

A hirdetés lejár 27 nap múlva