Rögzítéstechnikai értékesítő

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye

Munkaterület: Értékesítés / Kereskedelem

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Talpraesett vagy és szeretsz szakmailag egy lépéssel mindenki más előtt járni? Szeretnél nemzetközi ügyfelekkel dolgozni? Ráadásul az építőiparban?

A hosszútávú lehetőség, a jó hangulatú csapat és a folyamatos szakmai fejlődés biztosított  ráadásul egy olyan helyen, ahol az ötleteid és elképzeléseid teret nyerhetnek!

Mit kell tudnod a cégről?

Partnerünk építőipari kötő- és rögzítőelemek nagykereskedelmével foglalkozik, 2003 óta. A szakmában elismert, magas minőséget képvisel, ennek megfelelően kollégáinak is hosszútávú, kiszámítható stabil perspektívát nyújt szakmai fejlődési lehetőséggel, baráti légkörrel.

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Értékesítés / Kereskedelem | Országos

Partnerünk a szakterületén piacvezető cégvállalat, mely kiváló minőségű kémiai analitikai, kromatográfiás valamint vákuumtechnológia területeken alkalmazott készülékeket, termékeket forgalmaz. Ügyfélkörük részben az állami szektorból, részben a versenyszférából kerülnek ki, együttműködnek vegyipari cégekkel, gyógyszergyártó vállalatokkal is. Sikereik eredményeképp kollégát keresünk számukra a következő munkakörbe: ÉRTÉKESÍTŐ (Laboratóriumi fogyóeszközök területére) Ha érdekel az értékesítés területe és hosszútávon szeretnél sikeres értékesítői karriert építeni akkor ez a Te lehetőséged!

A hirdetés lejár 20 nap múlva
Értékesítés / Kereskedelem | Pest megye

Budaörsi partnerünk 20 éve kezdte el a légszerszámok és pneumatikus gépek forgalmazását. Széles alkatrészválasztékkal és teljeskörű szervizzel szolgálja ki ügyfeleit. Jelenleg új szakembert keresnek az alábbi pozíció betöltésére: MÉRNÖK ÉRTÉKESÍTŐ

A hirdetés lejár 15 nap múlva
Fizikai munka / Szakmunka | Budapest

Villanyszerelőként új kihívást keres? Szeretne műszaki cikkek értékesítésével foglalkozni? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolt, Ön az, akit keresünk! Ügyfelünk Magyarország egyik vezető villamossági nagykereskedése. Folyamatosan bővülő csapatukba keresünk VEVŐSZOLGÁLATI ÜGYINTÉZŐ munkatársat.

A hirdetés lejár 1 nap múlva