Értékesítő/műszaki tanácsadó

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Országos

Munkaterület: Értékesítés / Kereskedelem

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Gimnázium

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Megbízónk egy olyan környezetbarát piacvezető nemzetközi cég, amely innovatív, minőségi és egyben egyedi igényeket is kielégítő költséghatékony technológiák széles választékát kínálja ügyfeleinek az alkatrészek tisztításában, az ipari veszélyes és vegyi hulladékok begyűjtésében.

Az új technológiák megismertetésére, bővülő ügyfélkörünk kiszolgálására és feltérképezésére

Értékesítő/műszaki tanácsadókat keresünk a következő térség valamelyikének lefedésére:
• Gödöllő-Cegléd-Gyöngyös
• Szombathely-Sümeg-Zalaegerszeg
• Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza
• Jászberény-Cegléd-Kiskunfélegyháza-Dunaföldvár-Érd

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Értékesítés / Kereskedelem | Országos

Partnerünk a szakterületén piacvezető cégvállalat, mely kiváló minőségű kémiai analitikai, kromatográfiás valamint vákuumtechnológia területeken alkalmazott készülékeket, termékeket forgalmaz. Ügyfélkörük részben az állami szektorból, részben a versenyszférából kerülnek ki, együttműködnek vegyipari cégekkel, gyógyszergyártó vállalatokkal is. Sikereik eredményeképp kollégát keresünk számukra a következő munkakörbe: ÉRTÉKESÍTŐ (Laboratóriumi fogyóeszközök területére) Ha érdekel az értékesítés területe és hosszútávon szeretnél sikeres értékesítői karriert építeni akkor ez a Te lehetőséged!

A hirdetés lejár 20 nap múlva
Értékesítés / Kereskedelem | Pest megye

Budaörsi partnerünk 20 éve kezdte el a légszerszámok és pneumatikus gépek forgalmazását. Széles alkatrészválasztékkal és teljeskörű szervizzel szolgálja ki ügyfeleit. Jelenleg új szakembert keresnek az alábbi pozíció betöltésére: MÉRNÖK ÉRTÉKESÍTŐ

A hirdetés lejár 15 nap múlva
Fizikai munka / Szakmunka | Budapest

Villanyszerelőként új kihívást keres? Szeretne műszaki cikkek értékesítésével foglalkozni? Ha a fenti kérdésekre igennel válaszolt, Ön az, akit keresünk! Ügyfelünk Magyarország egyik vezető villamossági nagykereskedése. Folyamatosan bővülő csapatukba keresünk VEVŐSZOLGÁLATI ÜGYINTÉZŐ munkatársat.

A hirdetés lejár 1 nap múlva