KOORDINÁTOR

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: ADMINISZTRÁCIÓ / IRODAI MUNKA

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Felsőfokú tanfolyam Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Partnerünk a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. Több mint 140 országban 85 000 jól képzett alkalmazott összesen 1 800 irodában és laboratóriumban biztosítja a magas színvonalú munkát. Az 1878-ban alapított, a svájci Genfből irányított vállalatcsoport szinte a világ összes országában jelen van képviseleteivel, szolgáltatásaival.

A cég leányvállalata 1991 óta működik Magyarországon. Főbb tevékenységei: tanúsítás, ellenőrzés, laboratóriumi vizsgálat, oktatás.

Az új munkatársat az alábbi pozícióba várják:
KOORDINÁTOR

Feladatok:

Elvárások:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Budapest

Partnerünk országos hálózattal rendelkező, autóalkatrész kiskereskedelemmel foglalkozó vállalkozás. Budapesti irodájuk bővítéshez kiváló szaktudással és szorgalommal rendelkező PÉNZÜGYI MUNKATÁRS kollégát keres.

A hirdetés lejár 2 nap múlva
PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Budapest

Kamaránk elsődleges célja a kamarai tagok munkájának szakmai, technikai és back office támogatása. Fontos számodra a precíz munkavégzés? Szeretnél egy fiatalos, családias csapatban dolgozni? Megbízható vagy, határozott és nem riadsz vissza a felelősségvállalástól? Akkor jelentkezz hozzánk! Jelenleg új munkatársat keresünk az alábbi pozícióba: PÉNZÜGYI ELŐADÓ

A hirdetés lejár 21 nap múlva
PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Pest megye

Partnerünk a The British International School budapesti intézményének pénzügyi csapatába keressük az új munkatársat PÉNZÜGYI MUNKATÁRS pozícióba.

A hirdetés lejár 21 nap múlva