BIZTONSÁGTECHNIKAI KERESKEDELMI KÉPVISELŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Szakmunkás / Egyéb szakiskola Gimnázium Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Van már tapasztalatod a biztonságtechnika területén? Jó értékesítő vagy? Büszke vagy a már kialakított kapcsolati tőkédre és szívesen építenéd azt tovább? Akkor ez a lehetőség Neked szól!
Magyar tulajdonban lévő partner cégünk nagyvállalati beléptető- és munkaidő-nyilvántartó rendszerek fejlesztésével és teljes körű biztonságtechnikai kivitelezéssel foglalkoznak az ország egész területén. Új, nagy projektek felkutatásához, termékeik és szolgáltatásaik értékesítéséhez, ügyfelekkel történő kapcsolattartáshoz keressük komoly biztonságtechnikai tapasztalattal rendelkező kereskedelmi képviselőjüket.

A cég folyamatosan fejlődik, így nemcsak belföldi, hanem külföldi terjeszkedést is tervez, amely kapcsán már a jövő évben szeretnének részt venni nemzetközi biztonságtechnikai kiállításokon, ahol ugyancsak számítanak a képviselőre.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Budapest

Magyarország egyik legismertebb baba-áruházlánca bővíti csapatát az alábbi pozícióval: KERESKEDELMI KOORDINÁTOR

A hirdetés lejár 19 nap múlva
ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Pest megye

Prémium kategóriájú élelmiszerek kizárólagos, hazai értékesítésével foglalkozó, magyar tulajdonú kereskedelmi vállalat ÜZLETKÖTŐ munkatársat keres, több éve sikeresen működő, jelentős szakmai készültséggel és tapasztalattal rendelkező csapatába. Ha határozott elképzelésed van arról, hogy az értékesítés világában szeretnél elhelyezkedni és egy olyan munkahelyre vágysz, ahol őszintén értékelik és támogatják a munkádat és szakmai sikereidet, akkor jelentkezz!

A hirdetés lejár 1 nap múlva
ÉRTÉKESÍTÉS / KERESKEDELEM | Bács-Kiskun megye

Megbízónk hegesztő- és plazmavágó berendezések, autogéntechnikai eszközök forgalmazásával, valamint hegesztőgépek szervizelésével és időszakos karbantartásával foglalkozó magyar tulajdonú vállalat. Bővítés céljából keresünk számukra új munkatársat TERÜLETI KÉPVISELŐ (MŰSZAKI TERÜLET) pozícióba.

A hirdetés lejár 7 nap múlva