ERP RENDSZERSZERVEZŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Pest megye

Munkaterület: Informatika / Telekommunikáció

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Budaörsi partnerünk az ország legnagyobb gépjármű logisztikával foglalkozó vállalata - Magyarországon kívül még 11 másik országban vannak jelen szolgáltatásaikkal. Osztrák hátterű cég, jelenleg több, mint 300 főt foglalkoztatnak.

Bővülő informatikai csapatukba keresünk most új tagot az alábbi pozícióba:

ERP RENDSZERSZERVEZŐ

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

Informatika / Telekommunikáció | Pest megye

Ügyfelünk az emelővillás targoncák és a raktártechnikai gépek világviszonylatában az egyik vezető gyártó. Megbízónk ügyfelei számára intralogisztikai, nagy teljesítményű megoldásokat fejleszt. Ennek alapjául elektromos és dízel üzemű targoncák, raktártechnikai gépek, raklapemelők, flottakezelő szoftver, automatizálási megoldások, vezetéstámogató rendszerek, finanszírozási ajánlatok, valamint a targoncákkal kapcsolatos szolgáltatások és a kezelők szakképzése szolgál. Ügyfelünk termékei a világ minden részén egyet jelentenek a prémium minőséggel, a megbízhatósággal, a német precizitással. Jelenleg csapatbővítés céljából keresünk hozzájuk CRM TANÁCSADÓ (SALESFORCE) kollégát. Fő felelőssége: A piac és a partnerek szegmentációjának kidolgozása, a célzott marketing kampányok kidolgozásában való aktív részvétel és az adatbázis elemzésével proaktívan lead-ek generálása. A munkakör további célja a CRM adatbázis szakértő és elemző funkció kiépítése a vállalat értékesítési és marketing stratégiájának támogatására. A vállalat CRM rendszer fejlesztésének és használatának felügyelete, az adatok hatékony rendszerezésének és elemzésének kidolgozása. Kulcs szerepet tölt be a Salesforce 2021-ben történő bevezetésében és az adatbázis-alapú ügyfélszegmentálás kialakításában.

A hirdetés lejár 7 nap múlva
Informatika / Telekommunikáció | Bács-Kiskun megye

Van tapasztalatod vállalatirányítási szoftver bevezetésében? Szereted a kihívásokat? Partnerünk több, mint 50 éves múltú francia-német gyártó vállalat, Magyarországon 20 éve működünk. Cégünk az elektronikai-, autó-, hadiipar és űrtechnológia számára gyárt rendkívül speciális kábeleket, egyedi igényekre, kis szériában, nem sorozatgyártásban. Csapatukba keresünk új munkatársat az alábbi pozíció betöltésére: SZOFTVERFEJLESZTÉSI PROJEKTVEZETŐ

A hirdetés lejár 23 nap múlva