GÉPÉSZ TERVEZŐ

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: MÉRNÖKI / MŰSZAKI TERÜLETEK

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Partnerünk egy magyar tulajdonú vállalat. Fő tevékenységük a vezeték nélküli analóg, digitális, hang és adat kommunikáció, valamint több éves tapasztalattal rendelkeznek speciális biztonsági, katonai és rendfenntartó eszközök forgalmazásában és teljes körű integrációjában egyaránt. Bővülő csapatukba keresünk új munkatársat az alábbi pozícióba:

GÉPÉSZ TERVEZŐ

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

MÉRNÖKI / MŰSZAKI TERÜLETEK | Budapest

Our client is a leading global provider of outsourced technical business solutions in automotive industry. Several countries will join the company this year, therefore the staff will grow rapidly. We are looking for a new colleague with excellent German and good English knowledge to the following position: AUTOMOTIVE TECHNICAL SUPPORT SPECIALIST (WITH FLUENT GERMAN AND ENGLISH)

A hirdetés lejár 13 nap múlva
MÉRNÖKI / MŰSZAKI TERÜLETEK | Csongrád megye

Szeretne egy német cégcsoporthoz tartozó, folyamatosan fejlődő vállalat munkatársa lenni? Fontos Önnek a megbízhatóság és a stabil háttér, amikor munkát keres? Ha a kérdésekre igennel válaszolt, Ön a megfelelő jelölt a pozícióra! Intézményi bútorokat gyártó partnerünk több, mint 25 éves működést tudhat maga mögött és több, mint 400 főt foglalkoztat. Jelenleg hosszú távra keresik új munkatársukat a következő pozícióba: FÉMIPARI TECHNOLÓGUS

A hirdetés lejár 11 nap múlva