FOLYAMATMÉRNÖK

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Jász-Nagykun-Szolnok megye

Munkaterület: GYÁRTÁS / TERMELÉS

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban

Fontos számodra, hogy robotokkal, automatizált és ipar 4.0 megoldásokkal dolgozz? Megismernél olyan technológiákat, mint lézerhegesztés, robotos integrált fröccsöntés? Szívesen lennél aktív közreműködő vadiúj technológiák és gyártósorok beüzemelésénél egy duplájára növekvő autóipari vállalatnál? Érdekelnek az elektromos autókhoz, villamos hajtásokhoz kapcsolódó termékek? Úgy érzed olyan vállalatnál a helyed, ahol biztonságban tudhatod a munkahelyed és a legújabb technológiákat követik? Akkor itt a helyed!
Partnerünk Szingapúri hátterű elismert autópari beszállító vállalat, amely világszerte több mint 29 gyártóegységgel rendelkezik. Olyan kiemelkedő és magas minőségű partnerekkel dolgoznak, mint a Continental, Valeo, Thyssenkrupp, Bosch. Néhány projektjük pedig olyan izgalmas iparágakhoz is köthető, mint az orvostechnika vagy repülőgépipar és katonai ágazat.
Ha fontos számodra az anyagi biztonság, biztos háttereken álló cég és olyan céget keresel az autóiparban, ahol hosszútávon is van jövőkép, kiteljesedhet szakmai karriered akkor TÉGED KERESÜNK! Ha nyitott vagy karriered érdekében egy nagyobb lépésre a szakmai fejlődésed érdekében és költözni is hajlandó lennél itt lakhatási támogatást is tudnak biztosítani!
Légy te is ennek a magas színvonalú szakmai csapatnak büszke munkavállalója, jelentkezz!
Szingapúri multinacionális autóipari vállalathoz keresünk pozícióba új kollégát.Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk: