INFORMATIKUS RENDSZERGAZDA

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Csongrád megye

Munkaterület: INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Szakközépiskola

Munkatapasztalat: 1-3 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Szeretne magabiztos szakmai alapot szerezni az IT szektorban?

Folyamatos fejlődésre vágyik és szeretne új üzleti szegmenseket megismerni?

Akkor partnercégünk, amely több, mint huszonöt éve piacvezető a minőségi bútorok gyártása terén, Önt keresi a következő pozíciójába:

 

Vállalatirányítási rendszer bevezetéséhez és fenntartásához

INFORMATIKUS RENDSZERGAZDA

 

Hogy milyen szakmai tapasztalatokra van szükség az állás megpályázásához?

  • Linux és adatbázis kezelő programok (Firebird, SQL MSSQL, MYSQL) ismerete
  • Alap hálózati  (TCP/IP) és Windows ismeretek
Feladatai a következők lennének:
  • Felhasználók mentorálása
  • Szakszerű kommunikáció a ERP szoftvert szállító céggel
  • A bevezetés informatikai oldalának irányítása

A feladatok teljesítése során megismerhetővé válnak a cég különböző üzleti szegmensei, illetve cégspecifikus folyamatai (gyártás, logisztika, bizonylatolás, minőségirányítás), mely az IT szektorban magabiztos szakmai alapokat és továbbfejlődési lehetőséget biztosít.

Amit partnercégünk nyújtani tud:

  • Stabil, innovatív munkahely, emberközpontú munkakörnyezet,
  • Versenyképes fizetés
  • Béren kívüli juttatási csomag
  • Érdekes, kihívásokkal teli munkafeladatok

Munkavégzés helye: Makó

 

Amennyiben a pozíció felkeltette érdeklődését, jelentkezzen szakmai önéletrajzával a rendszerünkön keresztül!

Hasonló pozíciók

INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Budapest

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, akik energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak. Szakértő csapatuk folyamatosan bővül, a gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítják megoldásaikat itthon, illetve nemzetközi szinten is. Miért izgalmas ez a terület? Mert ebben a szektorban örökké változatos és kihívást jelentős problémák várnak arra, hogy megoldhasd őket - hatalmas adatmennyiségek, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok, és persze a magas rendelkezésre állást is biztosítani kell a felhasználók számára! Budapesti csapatukba keresünk most új senior szaktudású kollégát az alábbi pozícióba: DEVOPS MÉRNÖK

A hirdetés lejár 46 nap múlva
INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Budapest

Ügyfelünk két évtizedes múlttal rendelkező, IT szolgáltatási üzletágban piacvezető cég. Budapesti irodájukba több éves VMware rendszertámogatói tapasztalattal rendelkező szakembert keresünk az alábbi pozícióba: SENIOR VMWARE RENDSZERMÉRNÖK (MICROSOFT, VMWARE) Az új munkatárs feladatai lesznek a presales tevékenységek támogatása, valamint a megrendelői oldali szoftver architektúra tervezése. A belső folyamatok fejlesztése, valamint a kiemelt ügyfelekkel kapcsolattartás és a stratégia kialakítása. Partnereik között Magyarország top 500 cégei találhatóak, így nagy értékű és komplex projekteken van lehetősége dolgoznia az új kollégának.

A hirdetés lejár 16 nap múlva
INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Budapest

Nincsen olyan Linux rendszerrel összefüggő technológia, amit ne ismernél? Akkor téged keresünk! Az online pénztárgépek hazai piacvezető adatkommunikációs szolgáltatója bővülés céljából LINUX RENDSZERADMINISZTRÁTORT keres, ügyeleti rendszer beosztással. Láthatod, hogy követlemények listája meglehetősen hosszú de, ha Te vagy a mi emberünk, akkor ezek közül egyik sem tántoríthat el a pályázástól. Megbízónk olyan szakembert keres, aki képes teljesen önnálóan elvégezni feladatát és magabiztos szakértelmét illetően.

A hirdetés lejár 16 nap múlva