PROGRAM MANAGER (AUTÓIPAR)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Somogy megye

Munkaterület: MÉRNÖKI / MŰSZAKI TERÜLETEK

Pozíciószint: Középvezető / Menedzser

Elvárt végzettség: Főiskola

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Középfok szóban és írásban és Német Középfok szóban és írásban

 

A Kongsberg Automotive világszínvonalú alkatrészeket gyárt a járműipar számára. Termékeink a vezetés élményét biztonságosabbá, kényelmesebbé és fenntarthatóvá teszik. Az 1,1 milliárd eurós árbevételű, svájci központú vállalatcsoportunk globális beszállítója az autóiparnak. Termékportfóliónk főbb elemei az üléskomfort rendszerek, mozgató rendszerek, hajtáslánc elemek, levegő- és folyadékrendszer elemek és csatlakozók, valamint vezérlőpanelek.

A Kongsberg Automotive siófoki gyártóegysége autóipari ülésmozgató megoldásokat, aktív fejtámla rendszereket, kábelszerelvényeket, valamint kisgép kábeleket gyárt. Vevői a világ vezető autógyártó vállalatai, a siófoki Kongsberg termékeivel futnak többek között az Audi, a Mercedes, Jaguar, Land Rover, Peugeot, Fiat modelljei. A cégcsoport számára ez a vállalat kulcsfontosságú szerepet tölt be Európában, a kontinensen ugyanis az egyetlen ilyen profilú gyáregysége.

A világszintű Top 100-as autóipari beszállítók listáján szereplő Kongsberg Automotive vállalatának nagy családja összesen közel 11.000 munkavállalót foglalkoztat a világ 19 országában, 25 gyártóegységében.

 

Szakembert keresünk

PROGRAM MANAGER

pozícióba, a Light Duty Cable üzletágunk európai divíziója számára, Siófokra.

 

NEKED szól?

A Kongsberg Automotive LDC Europe üzletága egy portfólió bővítést és hozzá kapcsolt növekedési tervet valósít meg az 5 éves tervében. Sales és Program csapatunkba olyan szakembereket keresünk, akik ezt szakmai kihívásnak tekintik, és szeretnének részesei lenni egy ilyen terv megvalósításának. Egy multinacionális szakemberekből álló ambiciózus csapathoz csatlakozhatsz, fiatal és támogató vezetővel, aki az európai Sales és Program tevékenység egészét vezeti.

Vállalatunk a családi és magánéletet támogató kultúrát képvisel.

 

Az LDC Program Manager elsődleges funkciója az újtermék projektek vezetése meghatározott vevő- vagy termékcsoport tekintetében, illetve a projektekbe bevont keresztfunkcionális csapatok koordinálása annak érdekében, hogy a programok vállalt célkitűzéseit és eredményeit teljesítsük. A Program Manager a Kongsberg Automotive management rendszerének és termékfejlesztési rendszerének használatával, az új terméket a koncepciótól a szériagyártásba adásig menedzseli.

Szakmai elvárásaink:

 • Mérnöki diploma,
 • Szükséges az autóiparban szerzett legalább 3 éves program manager-i / projekt manager-i szakmai tapasztalat,
 • Program management folyamatok ismerete és gyakorlata. Fontos a kapcsolódó gyártási, minőségügyi, beszerzési, marketing és termékfejlesztési folyamatok gyakorlati ismerete,
 • Szükséged lesz az autóipari projekt-menedzsmentben használt módszerek magabiztos ismeretére,
 • A pozícióhoz kapcsolt vevői kör miatt a német nyelv magabiztos ismerete szükséges,
 • A vállalati nyelvünk az angol nyelv,
 • Időnként szükséges lesz külföldre utaznod a projektek menedzselése keretében.

 

Amit kínálunk:

 • Versenyképes bérezés és juttatási csomag,
 • Céges autó,
 • Rugalmas munkaidő,
 • Fiatalos, dinamikus környezet,
 • Hosszútávú karrier-és fejlődési lehetőség.

 

Munkavégzés helye: Siófoki ipari park (M7 autópálya lehajtótól 5 perc, Székesfehérvártól 20 perc)

 

 

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed, várjuk jelentkezésed friss önéletrajzzal!

Hasonló pozíciók

GYÁRTÁS / TERMELÉS | Bács-Kiskun megye

Partnerünk gáz-, ipari- és járműkompresszorok, hegesztett szerkezetek, illetve áramfejlesztő aggregátorok gyártásával foglalkozó, háromszoros Business Superbrands díjas vállalat. 2019-ben szerepeltek a KKV TOP100 listáján. Speciális, saját fejlesztésű gépeik és berendezéseik a hazai és nemzetközi piacon is elismertek. Cégük bővítésének következő lépéseként PROJEKVEZETŐ munkatársat keresnek.

A hirdetés lejár 23 nap múlva