ELŐKÉSZÍTŐ MÉRNÖK

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: ÉPÍTŐIPAR / INGATLAN

Pozíciószint: Beosztott

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 3-5 év

Nyelvtudás: Angol Kommunikációs/Társalgási szint

Építőmérnökként vagy gépészmérnökként végzett?
Szeretne egy professzionális építőmérnöki csapathoz tartozni?
Szeretne komplex tervezési és kivitelezési projekteken dolgozni, mint előkészítő mérnök?

Ha ezekre igen a válasza, akkor még ma pályázza meg ezt a pozíciót!

Ügyfelünk részvénytársaságként működő környezetvédelmi mérnökiroda, 1996-ban alakult és ISO 9001:2001-es minősítés birtokában végzi munkáját. Fő profiljuk: ivó- és ipari víztisztítási, szennyvíztisztítási, iszap- és hulladékkezelési, levegőtisztaság- védelmi problémák mérnöki megoldása.

Csapatukba keresünk most új munkatársat az alábbi munkakörbe: ELŐKÉSZÍTŐ MÉRNÖK

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

ÉPÍTŐIPAR / INGATLAN | Budapest

Szeretne egy igazán nagy szakmai kihívásra lelni karrierjében? Szívesen részt venne egy kiemelt jelentőségű vasút építési projekten mérnökként? A kivitelezési tapasztalata mellett jól ért a tervezési dokumentációk értelmezéséhez is? Rendelkezik legalább 5 éves, vasút építési projekteken szerzett szakmai tapasztalattal? Emellett az MV-KÉ és az MV-É mérnöki kamarai regisztrációval is rendelkezik? Ha magára ismert a kérdések alapján, jelentkezzen, hiszen Önt keressük megbízó partnerünk számára! Mit lehet tudni Megbízónkról? Partnerünk egy külföldi tulajdonban lévő, nagy jelentőségű kivitelező vállalat. Csapatuk bővülése céljából keresünk most új szakembert az alábbi pozíció betöltésére: ÉPÍTŐMÉRNÖK (VASÚT ÉPÍTÉSI PROJEKT)

A hirdetés lejár 6 nap múlva
ÉPÍTŐIPAR / INGATLAN | Budapest

Szeretne olyan cégnél dolgozni, ahol igazán minőségi szakmai munka folyik? Közép-Kelet-Európa vezető ingatlanberuházó-és fejlesztő társasága PROJECT MANAGER kollégát keres exkluzív irodaház kivitelezési projektjeihez. Amennyiben stabil, piac által elismert cégnél szeretne dolgozni, ahol változatos projektek és szakmai kihívások várják, pályázza meg ezt a pozíciót! Amit megbízónkról tudni lehet: A kilencvenes évek elején alakult, jelenleg hat országban működik. A cég tőzsdén jegyzett, piacvezető a maga szakterületén és Budapesten van a magyarországi központ. Közel 30 magasan képzett munkatárs dolgozik nagyon igényes irodai környezetben.

A hirdetés lejár 19 nap múlva
PÉNZÜGY / SZÁMVITEL / KONTROLLING | Pest megye

Már tapasztalatot szereztél az építőiparban, mint projekt menedzser vagy értékesítő és szeretnéd ezt a tudásod kamatoztatni, de irányt váltanál és más területeket is szívesen megismernél? Határozott a fellépésed és jól kommunikálsz? Akkor ez a Te lehetőséged. Partnerünk Magyarország vezető szárazépítési és szigeteléstechnikai kereskedelmi cége, keres FOLYAMAT KOORDINÁTOR (építőipari területre) munkatársat budapesti telephelyére.

A hirdetés lejár 17 nap múlva