SENIOR VMWARE RENDSZERMÉRNÖK (MICROSOFT, VMWARE)

állásajánlat

Az állás alapinformációi

Munkavégzés helye: Budapest

Munkaterület: INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ

Pozíciószint: Specialista

Elvárt végzettség: Főiskola Egyetem

Munkatapasztalat: 5-7 év

Nyelvtudás: Nem igényel nyelvtudást

Ügyfelünk két évtizedes múlttal rendelkező, IT szolgáltatási üzletágban piacvezető cég.

Budapesti irodájukba több éves VMware rendszertámogatói tapasztalattal rendelkező szakembert keresünk az alábbi pozícióba:

SENIOR VMWARE RENDSZERMÉRNÖK (MICROSOFT, VMWARE)

Az új munkatárs feladatai lesznek a presales tevékenységek támogatása, valamint a megrendelői oldali szoftver architektúra tervezése. A belső folyamatok fejlesztése, valamint a kiemelt ügyfelekkel kapcsolattartás és a stratégia kialakítása.

Partnereik között Magyarország top 500 cégei találhatóak, így nagy értékű és komplex projekteken van lehetősége dolgoznia az új kollégának.

Feladatok:

Elvárások:

Előnyök:

Juttatások, ajánlat:

Egyéb információk:

Hasonló pozíciók

INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Budapest

Partnerünk egy szoftverfejlesztő középvállalkozás, akik energetikai kereskedelmi rendszerek fejlesztésével foglalkoznak. Szakértő csapatuk folyamatosan bővül, a gáz-és villamosenergia piac legjelentősebb szereplőinek szállítják megoldásaikat itthon, illetve nemzetközi szinten is. Miért izgalmas ez a terület? Mert ebben a szektorban örökké változatos és kihívást jelentős problémák várnak arra, hogy megoldhasd őket - hatalmas adatmennyiségek, összetett adatmodellek, komplex algoritmusok, és persze a magas rendelkezésre állást is biztosítani kell a felhasználók számára! Budapesti csapatukba keresünk most új senior szaktudású kollégát az alábbi pozícióba: DEVOPS MÉRNÖK

A hirdetés lejár 4 nap múlva
INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Budapest

Nincsen olyan Linux rendszerrel összefüggő technológia, amit ne ismernél? Akkor téged keresünk! Az online pénztárgépek hazai piacvezető adatkommunikációs szolgáltatója bővülés céljából LINUX HÁLÓZATI RENDSZERADMINISZTRÁTORT keres.

A hirdetés lejár 4 nap múlva
INFORMATIKA / TELEKOMMUNIKÁCIÓ | Budapest

Érdekel a technológia világa ,de ugyanakkor emberközpontú munkahelyet keresel ? Magyarország egyik intenzíven fejlődő, szerverbérléssel, üzemeltetéssel és hosztinggal foglalkozó vállalatához keresünk új kollégát Budapest szívében található irodájukba SENIOR RENDSZERMÉRNÖK pozícióba.

A hirdetés lejár 4 nap múlva