Egyedi megoldás
az ön egyedi toborzási kihívására

Most éri meg igazán
specifikus tudást igénylő területekre toboroznia!Álláskeresők százaival, ha nem ezreivel vagyunk kapcsolatban. A gazdasági viszontagságok miatt a kapcsolati hálónkból egyre többen jelzik: a mostaninál stabilabb munkahelyet, fix pozíciót keresnek, ahol tudják a szakmai jártasságukat kamatoztatni.
Engedje, hogy összekössük önt ezekkel az elhivatott dolgozókkal!

Fejlessze tovább a szakértői csapatát erős, megbízható kollégákkal!


Mivel tudjuk a leghatékonyabban segíteni?

Szolgáltatásaink mindegyike a toborzás folyamatát támogatja: legyen szó az álláspiac feltérképezéséről, a megfelelő szakemberek felkutatásáról és bevonzásáról vagy HR-szakmai kérdések megválaszolásáról - mindre van megoldásunk. • » Ha minél több önéletrajzra van szüksége,
 • » ha megfelelő jelöltekre van szüksége, akik közül válogathat, vagy
 • » ha az egyetlen, tökéletes jelöltet keresi,


 • mindezt úgy, hogy ár-érték arányban a legjobb alkut köthesse meg, forduljon hozzánk bizalommal!


  Kattintson az alábbi gombra, és egyeztessen szakértőinkkel az ön igényeiről!

  ÉRDEKEL »


  Rólunk mondták az
  Ügyfeleink:

  “Ezúton szeretnénk megelégedésünket kifejezni az együttműködésünk során tapasztalt felkészült és professzionális toborzási munkájukért. A több mint egy éves közös munkánk során mindig rendkívül informatív árajánlatokat, tökéletesen pontos válaszokat és még a legspecifikusabb pozíció esetén is sikeres projekteket tudhatunk magunk mögött. Bízom benne, hogy együttműködésünk a jövőben is hasonlóan sikeres lesz.”

  (Mányi János - ügyvezető igazgató / Astal Security Technologies Kft)
  “Kifejezetten elégedett vagyok a Beck & Partners szolgáltatásával, nagyon jó az ár/érték arány és egyszerre sok csatornából kapunk jó minőségű önéletrajzokat. Ráadásul a kapcsolattartónk nagyon tapasztalt szakember, pontos, gyors és mindig rendelkezésre áll. Jó szívvel ajánlom a céget mindenkinek.”

  (Nécsei Rita - HR osztály / Cofidis Magyarország)
  “Köszönjük a segítségeteket, a Ti szakmai és profi támogatásotok nélkül biztos vagyok benne, hogy sokkal nehezebb lett volna a legtökéletesebb kollégákat megtalálnunk!”

  (Székelyné Flekács Erika - HR generalista / újHáz Centrum Kft.)
  “A Beck & Partners-szel cégünk 2007 óta működik együtt. Munkatársaik ismerik és értik igényeinket, belső működésünket, ez nagyban elősegíti, hogy mielőbb megtalálják számunkra a megfelelő jelölteket. Megkereséseinkre gyorsan, rugalmasan reagálnak, egy-egy megbízás során szoros kapcsolattartásra és azonnali információcserére törekednek”

  (Nilfisk-Advance Termelő Kft.)
  “Évek óta dolgozunk a céggel és az együttműködés nagyon gördülékeny. Profi, dinamikus csapat, akire mindig számíthatunk, ha valamilyen kérdés felmerül. Nem fordult még elő olyan akadály, amit ne próbáltak volna azonnal orvosolni. Segítőkészség és rugalmasság jellemez minden kollegát, akivel együtt dolgozunk.”

  (Antal Nikolett - HR generalista / UPS Magyarország Kft.)
  Ajánlatot kérek
  Kapcsolatfelvétel Cégek részére
  Cége érdeklődik szolgáltatásaink iránt?
  Kérjen visszahívást, vagy díjmentes személyes konzultációt:
  Tájékoztatás